Η Άννα Βαγενά για την αφιερωμένη στα 200 χρόνια από το 1821 Αιμοδοσία και Λαμπαδηδρομία στον Αμπελώνα

0

Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λάρισας Άννα Βαγενά, αναγνωρίζοντας το πολύ σημαντικό έργο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ», το οποίο προσπαθεί πάντα και σε κάθε ευκαιρία να στηρίζει, προέβη σε συμβολική ενίσχυση του Συλλόγου, με την ευχή και την ελπίδα την ερχόμενη Κυριακή να πραγματοποιηθεί ρεκόρ προσέλευσης εθελοντών αιμοδοτών στην αφιερωμένη στα 200 χρόνια από το 1821 Αιμοδοσία και Λαμπαδηδρομία, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον Αμπελώνα.

Ακολουθεί σχετική επιστολή της Άννας Βαγενά προς τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ»:

Αθήνα, 24/09/21

Αξιότιμοι κ.κ.,

Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση να παραστώ στην εκδήλωση για την Υποδοχή της Φλόγας της Αγάπης, της Ελπίδας και της Ζωής και στο άναμμα του Βωμού, στα πλαίσια της διοργάνωσης της 19ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας της Π.Ο.Σ.Ε.Α., μία εκδήλωση αφιερωμένη στα 200 χρόνια από το 1821.

Δυστυχώς, αυτή τη φορά δεν θα καταφέρω να βρίσκομαι κοντά σας. Θα ήθελα, όμως, να σας συγχαρώ για το εξαιρετικά σημαντικό έργο σας, στο οποίο ήμουν, είμαι και θα είμαι σε κάθε ευκαιρία συμπαραστάτης και να ενισχύσω την προσπάθειά σας με το συμβολικό ποσό των 200 ευρώ.

Εύχομαι από καρδιάς την Κυριακή να σημειωθεί ρεκόρ συντοπιτών μας που θα προσέλθουν για να δώσουν αίμα!

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια!

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Άννα Βαγενά

Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. Ν. Λάρισας

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com