Ζακ Κωστόπουλος: Συγκέντρωση και πορεία για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία

0

Χιλιάδες κόσμου συμμετείχαν σε πορεία στο κέντρο της Αθήνας για τα 3 χρόνια από το άγριο λιντσάρισμα του Ζακ χωρίς ακόμη να έχει δοθεί δικαιοσύνη

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από το λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου στο κέντρο της Αθήνας και η πρωτοβουλία Justice For Zak/Zackie μαζί με άλλες συλλογικότητες κάλεσαν σε συγκέντρωση στην οδό Γλάδστωνος. Αργότερα πραγματοποιήθηκε πορεία προς το Σύνταγμα.

Στην πορεία στο κέντρο της Αθήνας συμμετείχε χιλιάδες κόσμος.

Όπως τόνιζαν οι διοργανωτές, «στις 21 Σεπτεμβρίου συμπληρώνονται τρία χρόνια από τότε που ο Ζακ, από τότε που η Zackie δολοφονήθηκε άγρια από ιδιοκτήτες και αστυνομικούς στην οδό Γλάδστωνος μπροστά σε δεκάδες συμπολίτες μας, που δεν έκαναν τίποτα για να σταματήσουν την σφαγή και να αποτρέψουν τη βαρβαρότητα».

Τονίζουν επίσης ότι πέρασαν τρία χρόνια με κατασκευασμένα ψέματα, παραπληροφόρηση και σκύλευση του σώματος του Ζακ. «Την οργή για την απώλειά του διαδέχτηκε το πένθος, το κοινό μας μοιρασμένο πένθος για την αγάπη που μας στέρησαν. Η οργή μας για την ατιμωρησία, για το ρατσιστικό τους μίσος, για τις προσπάθειες συγκάλυψης, για την τρίχρονη, δυσανάλογη καθυστέρηση παραμένει και όσο περνάει ο καιρός θεριεύει».

Η μητέρα του Ζακ Κωστόσπουλου ανάρτησε ένα συγκινητικό μήνυμα προς τον Ζακ που «ομόρφυνε τον κόσμο με τα λόγια σου, την καλοσύνη και τη συμπόνια σου, την ευγενική σου ψυχή και την αγάπη σου».

«Άφησες ανοιχτές πληγές και τη μαγεία σου να πλανάται στον αέρα και να ψάχνει κάπου να φωλιάσει» σημειώνει η μητέρα του τρία χρόνια μετά το άγριο λιντσάρισμα έξω από κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας.

ΠΗΓΗ: avgi.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com