Λευτέρης Πετρούνιας: «Με θλίβει η μη μετάδοση της προσπάθειας μου από την ΕΡΤ – Είναι ατόπημα και άδικο»

0

Απογοήτευση προκάλεσε στον Λ. Πετρούνια η απουσία ζωντανής μετάδοσης της προσπάθειάς του από την ΕΡΤ στα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων

Την απογοήτευση του εξέφρασε ο Λευτέρης Πετρούνιας για το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθειά του στα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων, χαρακτηρίζοντάς το άδικο.

«Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωϊ για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο», σχολίασε στη σελίδα της ελληνικής ολυμπιακής επιτροπής.

Σχετικά με την προσπάθεια του ανέφερε: «Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους».

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΡΤ έριξε την ευθύνη στην… ιαπωνική τηλεόραση.

ΠΗΓΗ: avgi.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com