Τσίπρας: Θα απαντήσετε αν ο συλληφθείς αστυνομικός για το κύκλωμα trafficking είναι μέλος της ΝΔ;

0

Απάντηση στο ερώτημα για το αν ο προφυλακισμένος αστυνομικός για την υπόθεση της Ηλιούπολης είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, σήμερα, στη Βουλή, στη συζήτηση για το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής που προηγείται της ψηφοφορίας για την παραπομπή του Νίκου Παππά ή μη σε Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, στην υπόθεση της Ηλιούπολης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε για ποιον λόγο δεν έχουν δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα τα στοιχεία των εμπλεκομένων και για το αν ο συλληφθείς αστυνομικός είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ για ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας. Η κοπέλα αυτή, γνωστή ως σερβιτόρα είναι η ηρωίδα της διπλανής πόρτας. Δεν μπορώ να πω το ίδιο για την στάση της Πολιτείας», είπε και συνέχισε: «Ακόμα περιμένουμε απαντήσεις από το ΠΡΟΠΟ και τη ΝΔ. Γιατί δεν έχουν δοθεί ακόμα τα στοιχεία και η φωτογραφία των εμπλεκομένων στη δημοσιότητα, όπως κάνουν οι Αρχές σε κάθε μα κάθε αντίστοιχη περίπτωση; Για να αναγνωριστούν και από άλλα θύματα, να ανοίξουν τα στόματα και να ξεριζωθεί αυτό το καρκίνωμα; Καταλαβαίνετε ότι το μήνυμα που στέλνετε είναι «μην μιλάτε»; Καταλαβαίνετε ότι φαίνεστε σαν να θέλετε κάποιους να καλύψετε;

Όπως φαίνεται πως κάποιοι έκαναν, όταν για 12 ώρες απαγόρευαν στο θύμα να μιλήσει με τους δικηγόρους της και της συμπεριφέρονταν σαν να ήταν η ίδια ο εγκληματίας; Και την πίεζαν να πάρει δικηγόρους που θα της συστήσουν οι ίδιοι. Σας ρωτώ λοιπόν : Γιατί από χθες δεν απαντάτε: Είναι ή δεν είναι ο συλληφθείς αστυνομικός μέλος της Νέας Δημοκρατίας κύριοι; Αν δεν είναι, πείτε το. Αν είναι αποπέμψτε τον. Ή νομίζετε ότι θα περάσει και αυτό στα ψιλά;».

ΠΗΓΗ: ieidiseis.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com