ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι ένας ανεύθυνος που επιλέγει τον διχασμό για να κρύψει την αποτυχία του

0

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τη στάση του Κυρ. Μητσοτάκη στην κατοχύρωση των εμβολίων ως δημόσιο αγαθό

«Η κατοχύρωση των εμβολίων κατά της πανδημίας ως δημόσιο αγαθό συνεχίζει να αποτελεί άμεση ανάγκη», τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ το μεσημέρι της Τρίτης, σημειώνοντας ότι «επιπλέον, όμως, αποτελεί και άλλο ένα πεδίο ανευθυνότητας του κ. Μητσοτάκη. Στην Βουλή ο ίδιος μίλαγε ειρωνικά για «εμβολιοδεντρα», στην ευρωβουλή οι ευρωβουλευτές του καταψήφιζαν τις σχετικές προτάσεις και στις τηλεοράσεις οι μονίμως αδιάφοροι υπουργοί του έπαιζαν με τον πόνο του ελληνικού λαού λέγοντας «και τι να την κάνει την πατέντα των εμβολίων η ΕΕ; Κορνίζα;».

«Σήμερα αποδεικνύεται από την ίδια τη ζωή ότι και στο θέμα του εμβολίου τα πράγματα μπορούν να πάνε αλλιώς. Αν υπάρχει η βούληση και το σχέδιο», προσθέτει το γρ. Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενο και στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα των «Νέων» περί δυνατότητας εξαγοράς της πατέντας mRNA που μπορεί να οδηγήσει στην παρασκευή «ελληνικών» εμβολίων.

Και καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ: Τίποτα από τα δύο δεν διαθέτει ο κ. Μητσοτάκης: ένας ανεύθυνος που επιλέγει τον διχασμό για να κρύψει την αποτυχία του.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com