Η Άννα Βαγενά στην εναρκτήρια συνεδρίαση της Προγραμματικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 2/07/21 η εναρκτήρια συνεδρίαση της Προγραμματικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα. Το παρών στο κατάμεστο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας έδωσε και η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λάρισας Άννα Βαγενά.

Με κεντρικό σύνθημα το «Δικαιοσύνη παντού», ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να νικήσουμε την πιο ακραία αντιλαϊκή και νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση των μεταπολιτευτικών χρόνων μέσα στην κοινωνία και στην κάλπη των εκλογών με την απλή αναλογική. Κεντρικός δε άξονας σε όλη την ομιλία του ήταν η έννοια της Δικαιοσύνης σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής και οικονομικής ζωής και ειδικότερα στην Εργασία, την Υγεία, την Παιδεία, την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, αλλά και την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, με όρους που προτάσσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την κοινωνική ισότητα και όχι το κέρδος και τα συμφέροντα των λίγων. Μεστά και συνοπτικά, παρουσίασε το πλήρες πρόγραμμα διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με συγκεκριμένες προτάσεις, που θα αποκαταστήσουν όλες τις αδικίες της και το γκρέμισμα των δικαιωμάτων που έφερε η κυβέρνηση της ΝΔ .

Ο Αλέξης Τσίπρας, καταχειροκροτούμενος από το πλήθος του συγκεντρωμένου κόσμου, τόνισε πως «δεν είμαστε από αυτούς που περιμένουν να ωριμάσουν οι συνθήκες, γιατί πολλές φορές μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες, μαραζώνουν οι άνθρωποι», καλώντας όλη την κοινωνία να συμμετέχει στη διεύρυνση και τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ένα μαζικό, λαϊκό κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com