Κόκκαλης σε Κεραμέως: Να αποκατασταθεί η ηθική τάξη σε τυχόν αδικίες σε τοποθετήσεις εκπαιδευτικών

0

Την παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας ζητά ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης μετά από δημοσιεύματα του τοπικού τύπου της Λάρισας, τα οποία αφήνουν υπόνοιες αδιαφάνειας στη διαδικασία τοποθετήσεων εκπαιδευτικών σε κενές οργανικές θέσεις.

Σε αναφορά του προς την υπουργό κ. Νίκη Κεραμέως, ο κ. Κόκκαλης σημειώνει τα εξής:

«Κύριε υπουργέ, τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει δέκτες έντονων αντιδράσεων, οι οποίες έλαβαν την μορφή επίσημων καταγγελιών, που δημοσιεύθηκαν στο χθεσινό τοπικό τύπο, σύμφωνα με τις οποίες καταγγέλλεται η παράταση μιας ώρας μετά τη λήξη της προβλεπόμενης προθεσμίας, για την υποβολή των αιτήσεων εκπαιδευτικών για οριστική τοποθέτηση των εκπαιδευτικών σε κενές οργανικές θέσεις του σχολικού έτους 2020-2021, αφήνοντας σαφείς υπόνοιες για εσκεμμένη ενέργεια, που δημιούργησε αδιαφάνεια στην διαδικασία των τοποθετήσεων των εκπαιδευτικών.

Κατόπιν των ανωτέρω είναι προφανές ότι θα πρέπει να διερευνηθεί αρμοδίως από το Υπουργείο ως προϊσταμένης Αρχής το βάσιμο ή μη των εν λόγω καταγγελιών και σε θετική περίπτωση να προβεί το Υπουργείο στην λήψη των αναγκαίων μέτρων για την αποκατάσταση της ηθικής τάξεως και την άρση τυχόν αδικιών στην διαδικασία τοποθέτησης των εκπαιδευτικών.

Παρακαλώ για τις άμεσες και δέουσες ενέργειες του Υπουργείου».

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com