Άννα Βαγενά: «Φιάσκο η προανακριτική για τον Νίκο Παππά»

0

Μετά από ενάμιση μήνα αυοεξευτελισμού στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για την παραπομπή του Νίκου Παππά, η ΝΔ συνεπικουρούμενη από το ΚΙΝΑΛ κατέληξε σε ένα πόρισμα-φιάσκο για την ίδια και όχι σε κόλαφο για τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως επιδίωκε. Με λίγα λόγια, τελικά παρέπεμψε τον Νίκο Παππά στο ειδικό δικαστήριο για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ας δούμε, λοιπόν, ποια ήταν η παράβαση καθηκόντων που έκανε ο Νίκος Παππάς κατά την άσκηση της υπουργικής του θητείας του ως Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Ήταν μία και μοναδική: Ανάγκασε για πρώτη φορά στην ιστορία των τελευταίων χρόνων τους ιδιοκτήτες καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας να βγάλουν άδειες, να πληρώσουν για τις συχνότητες, που τόσα χρόνια παράνομα και καταχρηστικά χρησιμοποιούσαν χωρίς να πληρώνουν ούτε μία δραχμή και ούτε ένα ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο.

Με αυτούς τους πανίσχυρους καναλάρχες τόλμησε να τα βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Παππάς όταν ήμασταν κυβέρνηση. Αυτό ήταν που πλήρωσε ακριβά ο ΣΥΡΙΖΑ και για το οποίο πολεμήθηκε και πολεμιέται όσο καμιά άλλη πολιτική δύναμη από το κυρίαρχο μιντιακό σύστημα. Γι’ αυτό ήταν που θέλησαν να τιμωρήσουν και τον Νίκο Παππά, διασύροντάς τον επί πόσο καιρό για δήθεν δωροληψία και προσπαθώντας να αποδείξουν ότι καταχράστηκε χρήματα.

Σ’ αυτή τους την προσπάθεια έφερναν επί μία εβδομάδα έναν αξιοθρήνητο Καλογρίτσα στη Βουλή να λέει γελοιότητες και ασυναρτησίες, προκειμένου να αποφύγει να επιστρέψει τα 3 εκατομμύρια ευρώ που πήρε από κάποιον αραβικό επιχειρηματικό όμιλο. Και αφού δεν μπόρεσαν να στοιχειοθετήσουν κανένα οικονομικό σκάνδαλο εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και του Νίκου Παππά, τον παρέπεμψαν για παράβαση καθηκόντων.

Ξέρετε, κύριοι της ΝΔ, γιατί δεν βρήκατε οικονομικό σκάνδαλο; Γιατί απλά δεν υπάρχει. Και ξέρετε γιατί; Επειδή δεν σας μοιάζουμε. Επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Αν θέλετε οικονομικά σκάνδαλα, να ψάξετε στο δικό σας παρελθόν και παρόν. Θα βαρεθείτε να μετράτε: Siemens, Novartis, εξοπλιστικά, λίστες Λαγκάρντ, off-shore εταιρείες σε παραδείσια νησιά, σπίτια Βολταίρου στο Παρίσι αδήλωτα στο Πόθεν Έσχες, απλήρωτα κομματικά δάνεια, απευθείας αναθέσεις, ελαττωματικές μάσκες-τεντόπανα, voucher επιμόρφωσης, υπέρογκες δαπάνες για τις φυλακές της κυρίας Νικολάου και τόσα και τόσα άλλα, που ελπίζουμε να έρθουν στο φως, όταν θα σπάσει κάποια στιγμή αυτό το απόστημα που λέγεται κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com