Η Άννα Βαγενά στα εγκαίνια του Χώρου Ιστορικών εκθεμάτων ΑΤΑ

0

Στα εγκαίνια του Χώρου Ιστορικών Εκθεμάτων ΑΤΑ «ΜΟΡΦΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ», που τελέστηκαν από τον Μητροπολίτη Λάρισας και Τυρνάβου Ιερώνυμο, παρευρέθηκε την Παρασκευή η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λάρισας Άννα Βαγενά, η οποία μετά το πέρας της εκδήλωσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ιστορία της πολεμικής αεροπορίας της χώρας μας είναι στενά συνδεδεμένη με την ιστορία της πόλης μας. Η πόλη της Λάρισας φιλοξένησε πάντοτε με αγάπη όσους υπηρέτησαν στο Αρχηγείο της αεροπορίας, μια από τις πρώτες βάσεις που ιδρύθηκαν στη χώρα μας. O Χώρος Ιστορικών Εκθεμάτων ΑΤΑ «ΜΟΡΦΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ» είναι ένα σημαντικό απόκτημα για τον τόπο μας, γιατί συμβάλλει στο να παραμένει ζωντανή η ιστορική μνήμη. Οτιδήποτε μας κρατάει δεμένους με την ιστορία μας είναι πολύτιμο.

Στη φωτογραφία η Άννα Βαγενά με τον Μητροπολίτη Λάρισας και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο, τον Μητροπολίτη Ελασσώνος κ.κ. Χαρίτων, τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας κ. Γεώργιο Μπλιούμη και τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη.

Στη φωτογραφία η Άννα Βαγενά ιδιαίτερα συγκινημένη στον χώρο του μουσείου μπροστά στις φωτογραφίες που απεικονίζουν τους άνδρες της πολεμικής αεροπορίας που χάθηκαν υπηρετώντας το καθήκον.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com