Δημοσκόπηση Alco: Δεν έπεισε η ΝΔ για το αντεργατικό νομοσχέδιο – Διάχυτη η ανασφάλεια

0

Περισσότεροι από τους μισούς πολίτες (54%) είναι δυσαρεστημένοι από τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, ενώ παράλληλα νιώθουν ανασφάλεια – Δεν έπεισε η προπαγάνδα για το νομοσχέδιο Χατζηδάκη, το 55% πιστεύει ότι τα πράγματα χειροτερεύουν στα εργασιακά – Δυσαρέσκεια για πρωτοκλασάτους υπουργούς, μικρή κάμψη της δημοφιλίας Μητσοτάκη – Υποχώρησε κάτω από το 37% η πρόθεση ψήφου προς τη ΝΔ, στο 24% ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Ανησυχητικές για την κυβέρνηση τάσεις καταγράφει η δημοσκόπηση της Alco για το Open, καθώς  η πολιτική της φαίνεται να αποδοκιμάζεται από τους πολίτες με ολοένα αυξανόμενους ρυθμούς. Το success story της διαχείρισης της πανδημίας καταρρίπτεται με σαφήνεια, καθώς το 54% δηλώνει λίγο ή καθόλου ικανοποιημένο από τα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το 55% νιώθει πλέον περισσότερη ανασφάλεια – αντίκτυπος των πολλαπλών εγκλημάτων που σημειώνονται τον τελευταίο καιρό -, ενώ και η προσπάθεια «ωραιοποίησης» του αντεργατικού νομοσχεδίου έπεσε στο κενό.

Η παρουσίαση της δημοσκόπησης στο κανάλι:

Στοιχείο με ιδιαίτερη σημασία, που θα απασχολήσει την Πειραιώς και το Μαξίμου, τα υψηλά πλέον ποσοστά αρνητικής γνώμης για θεωρούμενους «πρωτοκλασάτους» υπουργούς, όπως το 45% αρνητικής γνώμης για τον υπ. ΠροΠο Μιχ. Χρυσοχοϊδη, αλλά και για υπουργούς όπως τον Γ. Γεραπετρίτη (με την «διαπαιδαγωγική λειτουργία των απαγορεύσεων»…) που έχει 32% αρνητικές γνώμες και τον Άδωνι Γεωργιάδη, που παρ’όλη την διαρκή προσπάθεια να φιλοτεχνεί δημοφιλές προφίλ, πλέον βλέπει τις αρνητικές γνώμες στο 56%.

Η αρνητική γνώμη για τους Χρ. Σταϊκούρα, Κ. Χατζηδάκη και Μ. Βορίδη ξεπερνά πλέον το 40%, συνιστώντας αντανάκλαση της αξιολόγησης των πολιτικών τους από τους ερωτηθέντες αλλά και ένδειξη της αποτυχίας τους να δικαιολογήσουν τις ενέργειές τους.

Με πληροφορίες από left.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com