Δημοσκόπηση Alco: Δεν έπεισε η ΝΔ για το αντεργατικό νομοσχέδιο – Διάχυτη η ανασφάλεια

0

Περισσότεροι από τους μισούς πολίτες (54%) είναι δυσαρεστημένοι από τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, ενώ παράλληλα νιώθουν ανασφάλεια – Δεν έπεισε η προπαγάνδα για το νομοσχέδιο Χατζηδάκη, το 55% πιστεύει ότι τα πράγματα χειροτερεύουν στα εργασιακά – Δυσαρέσκεια για πρωτοκλασάτους υπουργούς, μικρή κάμψη της δημοφιλίας Μητσοτάκη – Υποχώρησε κάτω από το 37% η πρόθεση ψήφου προς τη ΝΔ, στο 24% ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Ανησυχητικές για την κυβέρνηση τάσεις καταγράφει η δημοσκόπηση της Alco για το Open, καθώς  η πολιτική της φαίνεται να αποδοκιμάζεται από τους πολίτες με ολοένα αυξανόμενους ρυθμούς. Το success story της διαχείρισης της πανδημίας καταρρίπτεται με σαφήνεια, καθώς το 54% δηλώνει λίγο ή καθόλου ικανοποιημένο από τα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το 55% νιώθει πλέον περισσότερη ανασφάλεια – αντίκτυπος των πολλαπλών εγκλημάτων που σημειώνονται τον τελευταίο καιρό -, ενώ και η προσπάθεια «ωραιοποίησης» του αντεργατικού νομοσχεδίου έπεσε στο κενό.

Η παρουσίαση της δημοσκόπησης στο κανάλι:

Στοιχείο με ιδιαίτερη σημασία, που θα απασχολήσει την Πειραιώς και το Μαξίμου, τα υψηλά πλέον ποσοστά αρνητικής γνώμης για θεωρούμενους «πρωτοκλασάτους» υπουργούς, όπως το 45% αρνητικής γνώμης για τον υπ. ΠροΠο Μιχ. Χρυσοχοϊδη, αλλά και για υπουργούς όπως τον Γ. Γεραπετρίτη (με την «διαπαιδαγωγική λειτουργία των απαγορεύσεων»…) που έχει 32% αρνητικές γνώμες και τον Άδωνι Γεωργιάδη, που παρ’όλη την διαρκή προσπάθεια να φιλοτεχνεί δημοφιλές προφίλ, πλέον βλέπει τις αρνητικές γνώμες στο 56%.

Η αρνητική γνώμη για τους Χρ. Σταϊκούρα, Κ. Χατζηδάκη και Μ. Βορίδη ξεπερνά πλέον το 40%, συνιστώντας αντανάκλαση της αξιολόγησης των πολιτικών τους από τους ερωτηθέντες αλλά και ένδειξη της αποτυχίας τους να δικαιολογήσουν τις ενέργειές τους.

Με πληροφορίες από left.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com