ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Η κυβερνητική εκπρόσωπος να απαντήσει στους σχεδόν 500.000 πολίτες που τους έχει χορηγηθεί η α’ δόση του εμβολίου της AstraZeneca

0

Να δώσει σαφή απάντηση καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ την κυβερνητική εκπρόσωπο σχετικά με το πρωτοφανές φιάσκο στην διαχείριση του εμβολίου της AstraZeneca, αντί να ψάχνει διέξοδο διαφυγής ρίχνοντας «λάσπη» στον ΣΥΡΙΖΑ

Στην δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Αρ. Πελώνη, απάντησε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σχετικά με το φιάσκο στην διαχείριση του εμβολίου της AstraZeneca. Μάλιστα, η κυβ. εκπρόσωπος αναφέρθηκε σε «ισοπέδωση της επιστήμης και της πραγματικότητας των εμβολιασμών» από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα από τον Π. Πολάκη. «Αντί να ψάχνει διέξοδο διαφυγής, ας απαντήσει για το φιάσκο», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προς την Αρ. Πελώνη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

«Η κυβερνητική εκπρόσωπος αντί να ψάχνει διέξοδο διαφυγής ας απαντήσει, αφού δεν είπε κουβέντα ο κ. Μητσοτάκης χθες, για το πρωτοφανές φιάσκο στη διαχείριση του εμβολίου της AstraZeneca.

Όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στους σχεδόν 500.000 πολίτες που έκαναν την πρώτη δόση, για να το απαγορεύσουν μετά για τους κάτω των 60 ετών. Ό,τι έχει κάνει δηλαδή όλη η Ευρώπη εδώ και μήνες».

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com