«Μουσικές ιστορίες, με όργανα και ανθρώπους» – Τάξη κρουστών Γιάννη Μακρυγιάννη

0

Νομίζαμε ότι έξι ήταν αρκετά αλλά κανονίζαμε χωρίς την Τάξη κρουστών του Γιάννη Μακρυγιάννη. Έτσι, προέκυψε άλλο ένα βίντεο (τελευταίο;) της σειράς «Μουσικές ιστορίες, με όργανα και ανθρώπους» της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Πρόκειται για μουσικά-εκπαιδευτικά βίντεο, τα οποία γυρίστηκαν τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται από τον νόμο, όπου καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας μαζί με τους μαθητές τους παρουσιάζουν στο κοινό κάποια από τα όργανα που διδάσκονται στο ωδείο, με στόχο τόσο τη γνωριμία-προβολή του καλλιτεχνικού δυναμικού του ωδείου, όσο και την ψυχαγωγία των πολιτών με διαδικτυακό περιεχόμενο.

Τα βίντεο προβάλλονται στο κανάλι της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών στο youtube και στα κοινωνικά της δίκτυα.

Έβδομο βίντεο: Τάξη κρουστών Γιάννη Μακρυγιάννη

το οποίο θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 19 Ιουνίου στις 11 το πρωί. Από τότε μπορείτε να το παρακολουθήσετε όποτε και όσο θέλετε, δωρεάν.

Συντελεστές

Καθηγητής κρουστών ΔΩΛ: Γιάννης Μακρυγιάννης

Ερμηνεύουν:

Αραμπατζής Αλέξιος, Μωυσίδης Αθανάσιος, Παρασκευάς Γεώργιος, Τζίκας Άγγελος, Φίλιος Βασίλειος (Samba Batucada, traditional Brasilian)

Αραμπατζής Αλέξιος, Μωυσίδης Αθανάσιος, Παρασκευάς Γεώργιος, Τζίκας Άγγελος, Φίλιος Βασίλειος (Country Variations, percussion ensemble for 6 players, Jared Spears)

Άγγελος Τζίκας (Marimba Flamenga, solo Marimba, Alice Gomez)

Μωυσίδης Αθανάσιος, Μακρυγιάννης Γιάννης (Percussion duets, Robert McCormick)

Κάμερες: Σέμης Πετράκης, Θωμάς Λευθέρης, Νίκος Κατσαρός

Μοντάζ: Θωμάς Λευθέρης

Παραγωγή: Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών, Δημοτικό Ωδείο σε συνεργασία με την Musica Videos

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com