Παραδοχή Κέλλα: «Συγνώμη, αλλά υπάρχουν και αυτές οι στιγμές»

0

Παραδέχεται το παράνομο γλέντι μετά μουσικής ο Χρήστος Κέλλας, ο οποίος αν και είπε ψέματα όταν το documentonews.gr επικοινώνησε μαζί του, είχε τουλάχιστον το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη – ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Υπάρχει έστω ένα περιοριστικό μέτρο που τηρούν οι «άριστοι» της ΝΔ;

Μετά το δημοσίευμα του documentonews.gr για την παράνομη και προκλητική του συμπεριφορά έναντι των καλλιτεχνών και των επιχειρηματιών της εστίας, ο βουλευτής Λάρισας με τη ΝΔ προχώρησε σε ανάρτηση μεταμέλειας στο Twitter..

«Για το δημοσίευμα του documentonews.gr και όσους το αναπαράγουν… Ανθρώπινη στιγμή σε ΣΠΙΤΙ αδερφικού μου φίλου, που βάπτιζε την εγγονή του. Συγνώμη, αλλά υπάρχουν και αυτές οι στιγμές…» σημειώνει.

Σε γάμο με  Dj

Μπορεί η κυβερνητική εκπρόσωπος να εξήγγειλε το Σάββατο ότι την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να αρθεί η απαγόρευση της μουσικής σε γάμους, εκδηλώσεις και εστίαση, όμως, ο Χρ. Κέλλας ήταν ασυγκράτητος. Αποφάσισε να το… κάψει συμμετέχοντας σε γλέντι γάμου και βαρώντας παλαμάκια κατά τη διάρκεια ζεϊμπέκικου, το οποίο σίγουρα δεν ήταν ακαπέλα, αφού όπως φαίνεται από τη σχετική φωτογραφία στο κέντρο υπήρχε DJ. Για την ιστορία, ο βουλευτής Λάρισας είχε διασωληνωθεί λόγω κορονοϊού και δεν δικαιούται να επικαλεστεί τυχόν… άγνοια.

H ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Μετά τις φωτογραφίες που εμφανίζουν τον βουλευτή της Ν.Δ. κ. Κέλλα να ξεφαντώνει μετά μουσικής, τις οποίες δημοσιεύει το Documento, αναρωτιόμαστε αν υπάρχει έστω και ένα περιοριστικό μέτρο, από αυτά που ισχύουν για τους απλούς πολίτες, το οποίο να το τηρούν οι “άριστοι ” της Ν.Δ.

Άλλωστε το παράδειγμα της παραβίασης των μέτρων έδινε και δίνει με κάθε ευκαιρία ο ίδιος ο αρχηγός τους.

ΠΗΓΗ: left.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com