Κόκκαλης στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πυργετού: Πρότυπο υγιούς ανάπτυξης και εξωστρέφειας

0

Με τη διοίκηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πυργετού συναντήθηκε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης. Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα καθώς ο κ. Κόκκαλης ως υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είχε αναπτύξει μία ιδιαίτερα εποικοδομητική σχέση με τον συνεταιρισμό, με στόχο την εξωστρέφεια του ιδιαίτερα δυναμικού και ποιοτικού προϊόντος της περιοχής, του ακτινιδίου.

Ο Λαρισαίος πολιτικός ξεναγήθηκε μαζί με τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη, στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για τις δράσεις του συνεταιρισμού αλλά και τις επενδύσεις του, οι οποίες μεγαλώνουν ολοένα και περισσότερο τον κύκλο εργασιών αλλά και τα οφέλη για την αγροτική οικονομία της ευρύτερης περιοχής.

Σε δήλωσή του μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Κόκκαλης τόνισε τα εξής:

«Όπως λέω σε κάθε ευκαιρία που μου δίνεται, όταν στην Ελλάδα θέλουμε να μιλάμε για υγιές αγροτικό συνεταιρίζεσθαι, καλό είναι να έχουμε ως πρότυπο συνεταιρισμούς όπως αυτός στον Πυργετό. Μία εξαιρετικά σοβαρή προσπάθεια για την οργάνωση της καλλιέργειας, της παραγωγής και της διάθεσης ποιοτικών προϊόντων, με προμετωπίδα φυσικά το ακτινίδιο, που έχει κατακτήσει τις διεθνείς αγορές. Ως υφυπουργός δώσαμε μαζί αρκετές μάχες, όπως η προσπάθεια για δημιουργία διεπαγγελματικής ακτινιδίου, αλλά και η λειτουργία των ψυγείων και των διαλογητηρίων που δημιουργήθηκαν και με τη στήριξη του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, στο οποίο είχαν ενταχθεί το 2018, επί της δικής μας διοίκησης. Τώρα, από το μετερίζι τις αντιπολίτευσης συνεχίζω να βρίσκομαι δίπλα στον συνεταιρισμό, ακούγοντας κάθε ανησυχία και προβληματισμό και παρεμβαίνοντας θεσμικά όπου και όταν κριθεί σκόπιμο. Θέλω και πάλι να συγχαρώ τη διοίκηση του συνεταιρισμού γι’ αυτή τη νοικοκυρεμένη εικόνα που μας κάνει όλους περήφανους ως Λαρισαίους».

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com