«Μουσικές ιστορίες, με όργανα και ανθρώπους» – Τάξεις κιθάρας Γιάννη Μπάγιου και Σπύρου Καβαλλιεράτου

0

Το έκτο και τελευταίο βίντεο της σειράς «Μουσικές ιστορίες, με όργανα και ανθρώπους» που πραγματοποίησε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων κατά τους μήνες Απρίλιο-Μάιο, είναι από τις Τάξεις κιθάρας των Γιάννη Μπάγιου και Σπύρου Καβαλλιεράτου.

Στο πλαίσιο της δράσης, παράχθηκαν 6 μουσικά-εκπαιδευτικά βίντεο, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται από τον νόμο, όπου καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας μαζί με τους μαθητές τους παρουσιάζουν στο κοινό κάποια από τα όργανα που διδάσκονται στο ωδείο, με στόχο τόσο τη γνωριμία-προβολή του καλλιτεχνικού δυναμικού του ωδείου, όσο και την ψυχαγωγία των πολιτών με διαδικτυακό περιεχόμενο.

Τα βίντεο προβάλλονται στο κανάλι της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών στο youtube και στα κοινωνικά της δίκτυα.

Έκτο βίντεο Τάξεις κιθάρας Γιάννη Μπάγιου και Σπύρου Καβαλλιεράτου,

το οποίο θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 5 Ιουνίου στις 11 το πρωί. Από τότε μπορείτε να το παρακολουθήσετε όποτε και όσο θέλετε, δωρεάν.

https://youtu.be/KTTgdPAH13c

Συντελεστές:

Γιάννης Μπάγιος καθηγητής

Στάθης Καραούλης “Una Limosna Por el Amor de Dios” (Agustin Barrios Mangoré) Αλεξία Τσιόκανη “Vals Venezolano No. 2” (Antonio Lauro)

Σπύρος Καβαλλιεράτος καθηγητής

Σωκράτης Θεοδωρόπουλος / Danza Cubana, Ανώνυμου

Γιώργος Κουτσιούκης Χοροί της Μεσογείου, διασκευασμένοι για δύο κιθάρες, “Ταραντέλα”, “Τσάμικος”

Κάμερες: Σέμης Πετράκης, Θωμάς Λευθέρης, Νίκος Κατσαρός Μοντάζ: Θωμάς Λευθέρης Παραγωγή: Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών, Δημοτικό Ωδείο σε συνεργασία με την Musica Videos

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com