Συνέχιση και τον Ιούνιο των προγραμμάτων ποδηλατικής οδηγικής συμπεριφοράς

0

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής & Εκπαιδευτικών Δράσεων και τη Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων, ανακοινώνεται ότι θα συνεχιστούν έως 30/6/2021 τα προγράμματα ποδηλατικής οδηγικής συμπεριφοράς για παιδιά και τις οικογένειες τους στο πλαίσιο των δράσεων Λάρισα-Πόλη που Μαθαίνει, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Λαρισαίων.

Συγκεκριμένα:

  • Κάθε Δευτέρα απόγευμα, το πρόγραμμα «εκπαίδευση κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά» το οποίο αφορά παιδιά ηλικίας 6-12 ετών που γνωρίζουν ποδήλατο και θα επισκέπτονται το πάρκο ως και 3 φορές με τα ποδήλατα τους, μαθαίνοντας βασικούς κανόνες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, αλλά και δεξιότητες ζωής για ασφαλή οδήγηση ποδήλατου.

  • Κάθε Τρίτη απόγευμα 18:00-20:00 (για 60’) το πρόγραμμα «Κινούμαι με ποδήλατο και το παιδί μου» αφορά τον γονιό και το παιδί του/παιδιά του. Προϋπόθεση να έχουν και να κάνουν και οι δύο ποδήλατο και το παιδί να είναι τουλάχιστον 7 ετών. Κύκλος 3 μαθημάτων -συμβουλών για το πώς να μετακινούμαστε με ασφάλεια στην πόλη με το παιδί μας. Τι και ποιους κανόνες ακολουθούμε, πώς κινούμαστε σε πεζόδρομους, ποδηλατόδρομους και δρόμους ήπιας κυκλοφορίας μαζί. Αφετηρία εκπαίδευσης το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Λαρισαίων στο Αλκαζάρ.

  • Κάθε Τετάρτη απόγευμα 18:00-20:00 το πάρκο ανοίγει για παιδιά νηπιακής ηλικίας 3-5 και μπορούν να περιηγηθούν στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, με την συνοδεία των γονιών τους οδηγώντας πατίνια, rollers ή τα ποδήλατα τους. Για την επίσκεψη δεν απαιτείται προγραμματισμένο ραντεβού.

( Ώρες επικοινωνίας για προγραμματισμό επισκέψεων καθημερινά από 12:00-14:00 στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6974024059 κα Ευαγγέλου Εύη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλ. 2410680246 κα Δερπάνη Ευγενία, Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων).

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com