Συνάντηση εκπροσώπων του Δήμου στο παράρτημα Ρομά

0

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και των προγραμμάτων βοήθειας στην περιοχή Νταμαρίων Νέας Σμύρνης πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των αρμόδιων εκπροσώπων του Δήμου Λαρισαίων στο Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων κος. Δημήτρης Δεληγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων κος. Σωτήρης Βούλγαρης, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κος. Ιωάννης Αλεξούλης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κος. Δημήτριος Μαβίδης και ο Πρόεδρος των Ρομά Νταμαρίων Νέας Σμύρνης και Διαμεσολαβητής του Παραρτήματος Ρομά κος. Παϊτέρης Νικόλαος μαζί με την υπεύθυνη του Παραρτήματος κα. Μπουκόρου Εύη, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων

α) η ένταξη των ωφελούμενων του ΕΕΕ, του Κοινωνικού Παντοπωλείου και των Αναπηρικών Επιδομάτων στο Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΥΑΛ,

β) η ανακατασκευή δρόμων που χρήζουν επιδιόρθωση στην περιοχή μετά από καταγραφή τους

γ) η διαμόρφωση παιδικής χαράς επί της οδού Ζάνου,

δ) η κατασκευή γηπέδου 5*5 στον ήδη υπάρχοντα χώρο επί της οδού Αρχιμήδους

και ε) η περίφραξη με υαλοπετάσματα του δρόμου από τον οποίο περνάνε αμαξοστοιχίες του ΟΣΕ.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε και η υπεύθυνη του τμήματος συντήρησης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κα. Ειρήνη Σταθοκοπούλου, τονίστηκε η ανάγκη προγραμματισμού και καταγραφής των προβλημάτων στην περιοχή καθώς και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής των εργασιών.

Το κλίμα ήταν θετικό και αυτό που τονίστηκε από τους όλους τους παρευρισκόμενους, ήταν η συνεργασία όλων των φορέων με σκοπό την αναβάθμιση της περιοχής και την επίλυση των προβλημάτων της για την ομαλή ένταξη των κατοίκων στον ευρύτερο ιστό της πόλης.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com