Πανεπιστημιακή αστυνομία: Βάζουν και επίσημα έως 1.000 ειδικούς φρουρούς στα ΑΕΙ

0

Εγκαθιστούν την αστυνομία μέσα στα πανεπιστήμια και κλείνουν τα μάτια στη μαφία που αλωνίζει ανενόχλητη – Η προκήρυξη της ΕΛΑΣ

Την ώρα που η βαριά εγκληματικότητα βρίσκεται εκτός ελέγχου, με τις μαφιόζικες δολοφονίες να διαδέχονται η μία την άλλη, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δείχνει τις προτεραιότητές της, εγκαθιστώντας και επίσημα την αστυνομοκρατία μέσα στα Πανεπιστήμια.

Η ΕΛ.ΑΣ. το απόγευμα της Δευτέρας δημοσίευσε την προκήρυξη για την πρόσληψη των ειδικών φρουρών για τα Πανεπιστήμια, όπως είχε προαναγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου.

Ο αριθμός των υποψηφίων που θα προσληφθούν ως Ειδικοί Φρουροί καθορίζεται σε 400, με δυνατότητα πρόσληψης επιπλέον 600 από λίστα επιλαχόντων, αν και όταν παραστεί ανάγκη εντός εννέα μηνών από την πρόσληψη των αρχικώς επιτυχόντων. Σύμφωνα με την προκήρυξη, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι απόφοιτοι Λυκείου ή άλλης ισότιμης σχολής εσωτερικού ή εξωτερικού

Με την προκήρυξη καθορίζονται οι προϋποθέσεις για την συμμετοχή στον διαγωνισμό και τα προσόντα των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται καθώς και όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν τους ενδιαφερόμενους.

ΠΗΓΗ: left.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com