Αλέξης Τσίπρας: «Το νόμος και τάξη που έταξε ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται ανομία και τάξη της μαφίας»

0

«Αλλά η κυβέρνηση ασχολείται με το πώς θα στήσει αστυνομικά τμήματα μέσα στα ΑΕΙ» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με αφορμή τη νέα δολοφονία στα Σεπόλια

«Μια νέα δολοφονία, στα Σεπόλια αυτή την φορά, έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των στυγερών δολοφονιών, που τείνουν να γίνουν καθημερινότητα. Το οργανωμένο έγκλημα αφήνει τα ματωμένα του ίχνη σε δρόμους, πλατείες, και καφετέριες», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο Facebook, σχολιάζοντας τη νέα εν ψυχρώ δολοφονία μέσα σε καφετέρια.

«Το νόμος και τάξη που έταξε ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται ανομία και τάξη της μαφίας, αλλά η κυβέρνηση ασχολείται με το πως θα στήσει αστυνομικά τμήματα μέσα στα ΑΕΙ» τονίζει ο Αλ. Τσίπρας. Σημειώνει δε ότι «το χάσμα ανάμεσα στις προεκλογικές υποσχέσεις και στα έργα της κυβέρνησης είναι κραυγαλέο».

«Η βαριά εγκληματικότητα φαίνεται να έχει βαθιές ρίζες και η αδυναμία της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη να την αντιμετωπίσει υπονομεύει την ασφάλεια των πολιτών. Και κοστίζει ζωές» αναφέρει τέλος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και καταλήγοντας ρωτά: «Ως πότε;».

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com