Αθλιότητα Μητσοτάκη: Ταύτισε την αριστερά με τον φασισμό και χαρακτήρισε σκοτεινό διάλειμμα το 2015 – Αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

0

Χυδαιότητες του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την ομιλία του στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ – «Πριν μιλήσει για λαϊκισμό ο κ. Μητσοτάκης ας κοιτάξει στον καθρέφτη του και ας εξηγήσει σε όλους αυτούς τους πολίτες που εξαπάτησε προεκλογικά, γιατί σήμερα τηρεί και τιμά τη Συμφωνία των Πρεσπών», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε ανακοίνωσή του

Με προσβλητικές δηλώσεις ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και γενικότερα την Αριστερά επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να τοποθετηθεί μιλώντας στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ. Ο πρωθυπουργός έφτασε στο σημείο να ταυτίσει την Αριστερά με τον φασισμό, ενώ χαρακτήρισε «σκοτεινό διάλειμμα» το 2015, όταν δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας.

«Γύρω από το ζητούμενο της δυνατής ευρωπαϊκής Ελλάδος οικοδομήθηκαν ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές συναινέσεις, αναβαθμίζοντας την ποιότητα της εσωτερικής πολιτικής ζωής. Με ένα μόνο σκοτεινό διάλειμμα, την περίοδο κατά την οποία επικράτησε ο διχαστικός λαϊκισμός το 2015» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνέχισε:

«Τότε που η χώρα οδηγήθηκε ένα μόλις βήμα πριν τον γκρεμό. Και πάλι όμως οι προοδευτικές δυνάμεις αντιστάθηκαν και διέλυσαν τα έωλα ζητήματα, κράτησαν τον τόπο στην Ευρώπη και στο κοινό νόμισμα και τελικά συνέτριψαν τη δημαγωγία μαζί με το διπλό αντιευρωπαϊκό και αντιδημοκρατικό ψέμα τόσο αυτό με το αριστερό προσωπείο όσο και εκείνο με το ακροδεξιό πρόσωπο του φασισμού και του μίσους».

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Μην ξαναπιάσει στο στόμα του τον όρο «λαϊκισμός» ο πρώην Μακεδονομάχος κ. Μητσοτάκης

«Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να κάνει μια εμπρηστική και διχαστική ομιλία στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ένταξη της χώρας στην ΕΕ. Δε μας ξαφνιάζει, τόσος είναι.

Θα του προτείναμε όμως τον όρο «προοδευτικές δυνάμεις» και «λαϊκισμό» να μην τον ξαναπιάσει στο στόμα του, αυτός που προεκλογικά ντύθηκε Μακεδονομάχος και οργάνωνε συλλαλητήρια μίσους και διχασμού ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών αγκαλιά με τη Χρυσή Αυγή, προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός.

Πριν μιλήσει για λαϊκισμό ας κοιτάξει στον καθρέφτη του και ας εξηγήσει σε όλους αυτούς τους πολίτες που εξαπάτησε προεκλογικά, γιατί σήμερα τηρεί και τιμά τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά δεν τολμά να ψελλίσει το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας και να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή τα μνημόνια συνεργασίας».

ΠΗΓΗ: avgi.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com