«Εκτός πραγματικότητας τα περί ένταξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Σοσιαλιστική Διεθνή»

0

«Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τη σπουδή φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ για τη διεθνή και ευρωπαϊκή πολιτική οικογένεια του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ»

Πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαψεύδουν με σκωπτικό τρόπο τις αναφορές σε ΜΜΕ για υποτιθέμενο αίτημα ένταξης του κόμματος στη Σοσιαλιστική Διεθνή.

«Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τη σπουδή μέρους των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ για τη διεθνή και ευρωπαϊκή πολιτική οικογένεια του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία», αναφέρουν οι εν λόγω πηγές και ξεκαθαρίζουν: «Τα σημερινά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αίτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για ένταξη του κόμματος στη Σοσιαλιστική Διεθνή δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Η διάψευση του Γ. Παπανδρέου

Να βάλει φρένο στα σενάρια που διακινούνται περί ένταξης του ΣΥΡΙΖΑ στη Σοσιαλιστική Διεθνή επιχειρεί και ο Γιώργος Παπανδρέου. Από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς εκδόθηκε ανακοίνωση που ξεκαθαρίζει πως «δεν έχει τεθεί οποιοδήποτε θέμα ένταξης ελληνικού κόμματος στη Σοσιαλιστική Διεθνή, πέραν του Κινήματος Αλλαγής, ή έχει κατατεθεί κάποιο σχετικό αίτημα εκ μέρους κάποιου άλλου κόμματος».

Επίσης αναφέρεται πως «είναι απολύτως σαφές ότι, ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, δεν γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό, ούτε και έχει αναλάβει κάποια σχετική πρωτοβουλία».

Τέλος, ενημερώνει πως «ουδείς εκ των συνεργατών του έχει μιλήσει για οποιοδήποτε τέτοιο θέμα».

ΠΗΓΗ: left.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com