Προανακριτική για Παππά: «Άφθονο γέλιο και νέες αντιφάσεις» προσέφερε ξανά ο Καλογρίτσας

0

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζουν την «ομολογία Καλογρίτσα» που παραδέχθηκε ότι τα 3 εκατ. ευρώ πήγαν στην εταιρεία του γιου του

«Άφθονο γέλιο και νέες αντιφάσεις» εντοπίζουν για ακόμα μία φορά πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, που σχολιάζουν την σημερινή κατάθεση του εργολάβου στην προανακριτική για τον Νίκο Παππά.

«Η σημερινή κατάθεση Καλογρίτσα στην Προανακριτική χάρισε για μια ακόμα φορά άφθονο γέλιο και νέες αντιφάσεις» υπογραμμίζουν με νόημα.

Κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζουν ότι «ο μάρτυρας οδήγησε τον πρόεδρο της Επιτροπής στο σημείο να του δείξει τη μήνυση που ο ίδιος ο Καλογρίτσας έχει καταθέσει (εναντίον της CCC) και στην οποία στηρίχθηκε -υπενθυμίζεται- η σύσταση της προανακριτικής».

Οι ίδιες πηγές παραθέτουν μάλιστα και τον σχετικό διάλογο με την εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη..

«ΤΖΑΚΡΗ: «Να σας διαβάσω από τη σελίδα 23 της έγκλησής σας…»
ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ: «Δεν την έγραψα εγώ την έγκληση, ο Τοξότης (σ.σ.: συμφερόντων Καλογρίτσα) την έγραψε. Τι σχέση έχω εγώ με τον Τοξότη; Δεν θυμάμαι τι λέει η μήνυση».

ΚΕΛΕΤΣΗΣ: «Πάρτε τη μήνυση που κάνατε και διαβάστε την…»
Κατά τα άλλα, ο κ. Καλογρίτσας έκαψε και πάλι το σενάριο περί «μπροστινού», παραδεχόμενος ότι έβαλε 14,5 εκατ. ευρώ για να κατέβει στον διαγωνισμό.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι «η οικογένειά μου έβαλε σε αυτή τη δουλειά πολλές δεκάδες εκατομμύρια».
Κορυφαία στιγμή, όμως, της κατάθεσης Καλογρίτσα ήταν όταν ομολόγησε στεγνά ότι τα 3 εκατ. ευρώ της εγγυητικής κατέληξαν στην εταιρεία Βλαδίμηρος Καλογρίτσας.

ΤΖΑΚΡΗ: «Χρωστάτε 3 εκατ. ευρώ (σ.σ.: στους Χούρι)».

ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ: «Δεν χρωστάω σε κανέναν, δεν γυρνάω πίσω λεφτά», συμπληρώνουν.

«Ευχαριστούμε, τέλος, τον πρόεδρο της προανακριτικής επιτροπής, κ. Σταύρο Κελέτση που έδωσε την ευκαιρία στον κ. Καλογρίτσα να θυμηθεί τη μήνυσή του…» σχολιάζουν εμφατικά πηγές της Κουμουνδούρου.

«Η Προανακριτική έχει πέσει στα βράχια»

«Η εξέλιξη της Προανακριτικής σε φιάσκο οδηγεί τη ΝΔ σε μεταχρονολογημένες αναζητήσεις, οι οποίες όμως έχουν απαντηθεί» αναφέρουν κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως σημειώνουν, «τα 3 εκατ. ευρώ της εγγυητικής επιστολής, στα οποία αναφέρεται ήταν δεσμευμένα από το δημόσιο ως τα μέσα Ιανουαρίου του 2017.

Όταν επιστράφηκαν, τα κράτησε ο κ. Καλογρίτσας, όπως ομολόγησε σήμερα ο ίδιος.

Για το τι έγιναν αυτά τα χρήματα μετά, σε ποιους λογαριασμούς πήγαν και πώς μοιράστηκαν μπορούν να το διαβάσουν στα εξόχως αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του Τύπου (και των τελευταίων ημερών).

Η επαναφορά χιλιοπαιγμένων σεναρίων δεν δείχνει την άγνοια της Πειραιώς. Δείχνει την παραδοχή της ότι η Προανακριτική έχει πέσει στα βράχια», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.

ΠΗΓΗ: avgi.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com