ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ο μόνος διαχρονικά ανεύθυνος είναι ο κ. Μητσοτάκης

0

«Ο κ. Μητσοτάκης, που έχει καταστρατηγήσει ό,τι μέτρο έχει επιβάλει, οφείλει επιτέλους να σταματήσει να κουνά το δάχτυλο στους πολίτες», σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σχετικά με τις δηλώσεις Μητσοτάκη για το άνοιγμα δραστηριοτήτων

Τις δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, καθώς επιστράτευσε για ακόμη μια φορά την ρητορική της ατομικής ευθύνης απευθυνόμενους στους πολίτες. Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, επισημαίνει:

«Είναι αυτονόητο πως με τόσα κρούσματα ημερησίως, παρά το αποτυχημένο 6μηνο λοκντάουν του κ. Μητσοτάκη, τα μέτρα προστασίας πρέπει να τηρούνται. Και είναι γεγονός πως η συντριπτική πλειοψηφία τα τηρεί.

Ο μόνος που αποδεικνύεται διαχρονικά ανεύθυνος, είναι ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του. Από τις φιέστες πέρυσι που έλεγε πως νίκησε τον κορονοϊό και τις διαρκείς παλινωδίες μέχρι τα κορoνογλέντια της Ικαρίας και τα ανεπαρκή self test στα σχολεία, που από δύο την εβδομάδα έγιναν ξαφνικά ένα, χωρίς κανείς να εξηγήσει γιατί.

Ο κ. Μητσοτάκης, που έχει καταστρατηγήσει ό,τι μέτρο έχει επιβάλει, οφείλει επιτέλους να σταματήσει να κουνά το δάχτυλο στους πολίτες».

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com