Ε. Αχτσιόγλου: Η κυβέρνηση αρνείται την επίλυση των προβλημάτων νοικοκυριών και ΜμΕ – Κίνδυνος μαζικών λουκέτων και απολύσεων

0

«Τα στοιχεία της ΑΑΔΕ επιβεβαιώνουν την αναγκαιότητα της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για ρύθμιση των χρεών της πανδημίας με «κούρεμα» οφειλής και εξόφληση του υπολοίπου σε 120 δόσεις», σημειώνει σε δήλωσή της η Έφη Αχτσιόγλου, Τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Η δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου, Τομεάρχη Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

«Η αύξηση των νέων ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο, μόνο από απλήρωτους φόρους, έφτασε τον Μάρτιο στο 25% σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα και καταδεικνύει την υπερχρέωση και την αδυναμία νοικοκυριών και επιχειρήσεων να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, λόγω των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας και των ανεπαρκών μέτρων της κυβέρνησης.

Τα στοιχεία της ΑΑΔΕ επιβεβαιώνουν την αναγκαιότητα της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για ρύθμιση των χρεών της πανδημίας με “κούρεμα” οφειλής και εξόφληση του υπολοίπου σε 120 δόσεις.

Όσο η κυβέρνηση αρνείται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα η κατάσταση νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων επιδεινώνεται και ο κίνδυνος μαζικών λουκέτων και απολύσεων μεγαλώνει».

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com