Με τον υφυπουργό Αθλητισμού συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων

0

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη είχε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, στο περιθώριο της πρεμιέρας των αγώνων ομίλου για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών που πραγματοποιούνται στην Λάρισα.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων και τη στήριξη των υποδομών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, μέσα από την πολύ καλή συνεργασία Περιφέρειας Θεσσαλίας, Δήμου Λαρισαίων και διοίκησης του ΕΑΚ αλλά και θέματα σχετικά με την επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Όπως τονίστηκε από την πλευρά του Δημάρχου, η πόλη της Λάρισας μπορεί και θέλει να επιστρέψουν μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες στην πορεία προς την σταδιακή κατάργηση των περιορισμών, λόγω πανδημίας.

Επίσης ο κ. Καλογιάννης ζήτησε οικονομική στήριξη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τις αθλητικές υποδομές του Δήμου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Θάνος Αδαμόπουλος και Μιχάλης Αναστασίου, καθώς και ο πρόεδρος της διοίκησης του ΕΑΚ κ. Γ. Κουρδής.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com