«Χυδαία κοροϊδία» προς τους πολίτες η διατήρηση του SMS λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

0

Τα SMS σταματούν 15 Μαΐου μόνο και μόνο για χάρη των τουριστών, ασχέτως επιδημιολογικών δεδομένων, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση χαραμίζει τις θυσίες που κάνουν 6 μήνες τώρα οι πολίτες

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τις δηλώσεις του Γιώργου Γεραπετρίτη:

«Μετά την ανατριχιαστική ομολογία του κ. Γεραπετρίτη πως η κυβέρνηση διατηρεί την απαξιωμένη ανοησία των SMS για να «διαπαιδαγωγεί» – προφανώς σε μια κουλτούρα επιτήρησης – τους πολίτες που έξι μήνες κάνουν θυσίες με το λοκνταουν για να τις χαραμίζει με την ανικανότητα της η κυβέρνηση της ΝΔ, το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης είναι να τερματίσει σήμερα κιόλας την υποχρέωση SMS για να βγει κάποιος μια βόλτα στις γιορτές του Πάσχα.

Η συνέχιση των SMS αποτελεί χυδαία κοροϊδία στους πολίτες, δεδομένου ότι στις 15 Μαΐου θα τα σταματήσουν μόνο και μόνο για χάρη των τουριστών, ασχέτως επιδημιολογικών δεδομένων.

Όσο για τον αυτόκλητο «παιδαγωγό» των πολιτών, ας διεκδικήσει πρώτα μια φορά την ψήφο των πολιτών και μετά να συμπεριφέρεται σαν ιεροδιδάσκαλος της δεκαετίας του ‘60 και να κρίνεται από τους πολίτες».

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com