Δικαιολογημένος ο εκνευρισμός του κύριου «σοβαρή Χ.Α.»

0

Ο αλησμόνητος πανελίστας του ΣΚΑΪ εξοργίστηκε με το πρωτοσέλιδο της «Αυγής», το οποίο θεώρησε πως προσέβαλε τη δική του αντίληψη περί δημοκρατίας

«Η πιο αισχρή μορφή φασιστο-λαϊκισμού είναι το ‘παιγνίδι’ με τα σύμβολα. Όπως σήμερα, που η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ παίρνει αποστάσεις από τη δημοκρατική τάξη και τις συνταγματικές ευθύνες της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Βόθρος» έγραψε στο Τwitter πρώην τραπεζοϋπάλληλος και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, συνοδεύοντας το ασυνάρτητο κείμενό του με το χθεσινό επετειακό πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ.

Ο αλησμόνητος πανελίστας του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, που έκανε καριέρα υμνώντας το Μνημόνιο, τους δανειστές, τις απολύσεις, το ξεκλήρισμα του κοινωνικού κράτους, το κλείσιμο των δημόσιων νοσοκομείων και την άγρια φτωχοποίηση των λαϊκών στρωμάτων, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του με το χθεσινό πρωτοσέλιδο, λέγοντας από το βήμα της Βουλής πως «αυτή είναι η οδός προς το αίσχος. Αυτή είναι η οδός προς μια νέα δικτατορία».

Εξοργίστηκε με το πρωτοσέλιδο, το οποίο θεώρησε πως προσέβαλε τη δική του αντίληψη περί δημοκρατίας, που στο μυαλό του δεν γίνεται να ξεχάσουμε πως χωρούσε ευχαρίστως και μια σοβαρότερη Χρυσή Αυγή, που αν οι περιστάσεις το απαιτούσαν, θα συντασσόταν σε μια ευρύτερη συντηρητική συμμαχία κόντρα στην Αριστερά.

Από τι άραγε ενοχλήθηκε ο κύριος «σοβαρή Χ.Α.»; Ενοχλήθηκε από την εικόνα των τανκς μπροστά στη Βουλή ή μήπως ενοχλήθηκε από την υπενθύμιση της ΑΥΓΗΣ για όλους αυτούς που έλεγαν και εξακολουθούν να λένε για τη «σοβαρή Χούντα» που μπορεί να έκανε και μερικά λάθη αλλά έφτιαξε δρόμους, μοίρασε λεφτά και ο κόσμος επί των ημερών της κοιμόταν με ανοιχτά παράθυρα, αφού αν δεν έκανες κάτι παράνομο, δεν είχες τίποτα να φοβηθείς; Μάλλον ενοχλήθηκε ο κύριος «σοβαρή Χ.Α.» επειδή ανάμεσα στους σύγχρονους αναθεωρητές της Χούντας και εξωραϊστές του φασισμού διέκρινε τον εαυτό του; Οπότε δικαιολογημένος ο εκνευρισμός και οι υστερικές κραυγές του.

*Άρθρο του Πέτρου Κατσάκου στην ΑΥΓΗ

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com