Καλή πρακτική για όλη τη χώρα το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δ. Λαρισαίων

0

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» – Τι αναφέρεται σε επιστολή στον Δήμαρχο Απ. Καλογιάννη

Ως «καλή πρακτική», η οποία μπορεί να αναδειχθεί ως «παραδειγματική αναφορά για το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» χαρακτηρίζει η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», την συγκρότηση και λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων.

Τα παραπάνω τονίζει σε επιστολή το στον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απ. Καλογιάννη ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης κ. Μιχάλης Χριστάκης.

Στην επιστολή τονίζονται τα εξής:

Με τα στοιχεία που μελέτησε η Επιτροπή Αξιολόγησης της Πανελλήνιας Ενωσης Γενικών Γραμματέων, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΔΣ, και λαμβάνοντας υπόψη την καινοτομία, την αποτελεσματικότητα, την βιωσιμότητα, το κόστος, την αναπαραγωγή, την μεταφορά & την αξιοποίηση από νέους χρήστες, που θέλουν να την υιοθετήσουν υπό παρόμοιες ή σχετικά διαφορετικές συνθήκες, κατέληξε ότι το «Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας – Δήμος Λαρισαίων» πρέπει να αναδειχθεί ως ΚΠ και με τον τρόπο αυτό να αναδειχτεί ως παραδειγματική αναφορά για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Με βάση τα ανωτέρω σας συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία αυτή, η οποία επιδιώκουμε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και από τις άλλες δημοτικές αρχές της χώρας. Επίσης παρακαλούμε όπως μεταβιβάσετε τα συγχαρητήρια μας και στην ομάδα συνεργατών σας αιρετών, μετακλητών και υπηρεσιακών που συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της ΚΠ.

Τέλος σας ενημερώνουμε, ότι την εντάσσουμε στον 1ο Τομέα «Πρότυπες Διαδικασίες & Πιστοποίηση», έχει λάβει τον αριθμό 114, θα αναδειχτεί στις 18 Απριλίου του 2021 και θα κοινοποιηθεί:

στους 332 Δημάρχους

στους 210 Γενικούς Γραμματείς των Δήμων

στους 13 Εκτελεστικούς Γραμματείς των Περιφερειών

στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και στους 13 Προέδρους των ΠΕΔ

στην πολιτική ηγεσία των οικείων υπουργείων

στα διευθυντικά στελέχη του ΥΠΕΣ

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com