Εκδήλωση των Οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Θεσσαλίας για την Υγεία

0

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ως αυθεντικός εκφραστής του νεοφιλελευθερισμού, αντιμετωπίζει την υγεία ως ακόμη ένα πεδίο κερδοσκοπίας του παρασιτικού κεφαλαίου. Οι ιδεοληψίες της ΝΔ οδηγούν το Εθνικό Σύστημα Υγείας σε κατάρρευση και την κοινωνία σε διάλυση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, στη διάρκεια της κυβερνητικής του θητείας, εν μέσω δημοσιονομικής ασφυξίας, απέδειξε πως η Δημόσια Υγεία αποτελεί προτεραιότητα για την Αριστερά και για την δημοκρατική παράταξη.

Τη στιγμή που η κυβέρνηση της ΝΔ αναζητά διέξοδο διαφυγής από τα προβλήματα που η ίδια δημιούργησε, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σχεδιάζει την επόμενη μέρα της χώρας.

Οι οργανώσεις της Θεσσαλίας διοργανώνουν περιφερειακή διαδικτυακή εκδήλωση την Τετάρτη 14 Απριλίου στις 6 το απόγευμα, με θέμα: «Συζητάμε και διαμορφώνουμε με την κοινωνία το πρόγραμμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Με τους υγειονομικούς, τους ασθενείς και τις τοπικές κοινωνίες σχεδιάζουμε το νέο ΕΣΥ και την Δημόσια Υγεία στην χώρα».

Εισηγητές θα είναι ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, βουλευτής, Ανδρέας Ξανθός, ο συντονιστής του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Πάνος Καλαράς και ο πρώην γ. γ. του υπουργείου Υγείας, Σταμάτης Βαρδαρός.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και από την σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λάρισας στο facebook, https://www.facebook.com/groups/553075792000979.

Το Γραφείο Τύπου

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com