ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προς Μητσοτάκη: Άβουλος παρακολουθητής της ευρωπαϊκής αποτυχίας στους εμβολιασμούς

0

«Πριν από λίγους μήνες ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος υποσχόταν 25 εκ. εμβόλια ως το τέλος Ιουνίου. Αποδείχθηκε γρήγορα ότι επρόκειτο για εξωπραγματικά νούμερα και απλά έκανε εμπόριο ελπίδας», σημειώνει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε ανακοίνωσή του

Την δήλωση του Κ. Μητσοτάκη στο Πρώτο Θέμα σχολίασε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, αναφέροντας:

«Πριν από λίγους μήνες ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος υποσχόταν 25 εκ. εμβόλια ως το τέλος Ιουνίου. Αποδείχθηκε γρήγορα ότι επρόκειτο για εξωπραγματικά νούμερα και απλά έκανε εμπόριο ελπίδας.

Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης καλεί τους πολίτες να πράξουν το αυτονόητο: να εμβολιαστούν. Κι αυτό τη στιγμή που τέσσερις μήνες μετά την έναρξη του εμβολιασμού, για ένα πολύ μεγάλο αριθμό πολιτών δεν υπάρχουν καν διαθέσιμα εμβόλια.

Ο κ. Μητσοτάκης ενοχοποιεί για μια ακόμη φορά τους πολίτες για παραλείψεις που δεν τους ανήκουν και είναι έτοιμος να τους χρεώσει το νέο του φιάσκο.

Αντί λοιπόν για εκκλήσεις καλό είναι εδώ και τώρα να λάβει τα μέτρα προστασίας που απαιτούνται για χώρους εργασίας και μέσα μεταφοράς, να προχωρήσει σε συνταγογράφηση των τεστ και επίταξη ιδιωτικών κλινικών. Τέλος, αντί για άβουλος παρακολουθητής της ευρωπαϊκής αποτυχίας στο ζήτημα των εμβολίων, να ενώσει τη φωνή της χώρας με τον ΠΟΥ και τις φωνές των υγειονομικών που ζητάνε άρση της πατέντας για τα εμβόλια».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Μητσοτάκης, κάλεσε εκ νέου τους ηλικιωμένους να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού σε συνάντηση που είχε πριν λίγες μέρες με ηλικιωμένους 64 – 93 ετών.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com