Στη λαϊκή αγορά της Δευτέρας κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λάρισας

0

Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής και των Οργανώσεων Μελών πόλης Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, πραγματοποίησαν σήμερα εξόρμηση στη λαϊκή αγορά της Δευτέρας, στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας δράσης της οργάνωσης σε λαϊκές αγορές της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, προκειμένου να αναδείξουν την κατηγορηματική τους αντίδραση στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης.

smart

Για μία ακόμη φορά, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατάφερε να συσπειρώσει τον κόσμο της παραγωγής και του μόχθου εναντίον της. Σύσσωμος ο αγροτικός κόσμος αντιδράει στην προσπάθεια της κυβέρνησης να «πετάξει» από τις λαϊκές τους παραγωγούς, απειλώντας την συνέχεια του ίδιου του θεσμού, με μια σειρά διατάξεις που βαφτίζει «εκσυγχρονισμό». Το μόνο όμως αποτέλεσμα που έχει ο «εκσυγχρονισμός» της ΝΔ είναι η απομάκρυνση παραγωγού – καταναλωτή με αρνητικές συνέπειες τόσο στην ποιότητα όσο και στις τιμές των προϊόντων που καταναλώνουν οι Έλληνες πολίτες. Ευχάριστο μήνυμα το γεγονός ότι και οι επαγγελματίες πωλητές είναι στο πλευρό των παραγωγών, γιατί βλέπουν και αυτοί ότι η προσπάθεια των κυβερνώντων είναι να στρέψουν τους καταναλωτές μακριά από τις λαϊκές προς τα μεγάλα supermarkets, που θα αποτελούν μοναδικό σημείο πώλησης των αγροτικών προϊόντων, με αρνητικές επιπτώσεις στο εισόδημα των παραγωγών και στην τσέπη των καταναλωτών.

smart

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στηρίζει τις κινητοποιήσεις των παραγωγών και καλεί την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα το σχέδιο νόμου και να προχωρήσει σε ουσιαστικό διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, με γνώμονα το συμφέρον των παραγωγών και των καταναλωτών και όχι μόνο με τους «αρεστούς».

smart

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com