Διαδικτυακή συζήτηση από την Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Λαρισαίων

0

Η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Λαρισαίων διοργανώνει Κύκλο Διαδικτυακών Συναντήσεων για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας «Η Γυναίκα στο Επίκεντρο, μια Διαχρονική Περιπέτεια».

Η τρίτη συνάντηση με τίτλο «Γυναίκες σε κίνδυνο. Ευαλωτότητα και οι προκλήσεις της επόμενης μέρας», θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14-04-2021 και ώρα 7.00 μ.μ. και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Δήμου Λαρισαίων στο You tube.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Λαρισαίων Δημήτρης Δεληγιάννης και η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας Δήμου Λαρισαίων Αγορίτσα Απρίλη.

Για το θέμα θα μιλήσουν ο κ. Νίκος Πουτσιάκας: Κοινωνιολόγος, Μέλος του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Συνέλευση των Πολιτών της Μεσογείου, η κα Μαγδαληνή Ζαφειρίου: Υπεύθυνη των Προγραμμάτων Ενημέρωσης για την Α21 Ελλάδος, η κα Καλλιόπη Μυτιλιναίου : Βοηθός Συντονισμού Πυλώνα Απασχολησιμότητας HELIOS IOM (ΔΟΜ), ο κ. Γεώργιος Παπανικολάου: Συντονιστής Κοινωνικών Υπηρεσιών 2021 (ΔΗΚΕΛ) και η κα Ανθή Γιάγκα: Εκπρόσωπος Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος κα Νατάσα Πολυγένη.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να συμμετάσχουν στη συζήτηση μέσω της πλατφόρμας zoom, ακολουθώντας το σύνδεσμο :

https://zoom.us/j/97300314724?pwd=Y1ZXK3ZVR05nY3JXTlp4cHVVRlVSUT09

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com