Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν θα δεχτεί μεθοδεύσεις που συνιστούν επανάληψη της χρεοκοπίας του 2010

0

«Η εντυπωσιακή διαστρέβλωση της πραγματικότητας εκδηλώθηκε σήμερα προκλητικά στην συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων που είχε ως θέμα την αύξηση κεφαλαίου της Τράπεζας Πειραιώς», σημειώνουν πηγές της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Πηγές της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφέρουν: 

Για άλλη μια φορά η Ν.Δ. μας πληροφόρησε σήμερα δια του υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα ότι η οικονομία της χώρας άρχισε να λειτουργεί  από το 2015!

Για το προηγούμενο διάστημα υπάρχει κενό μνήμης και πολιτικής.

Το 2010 δεν χρεωκόπησε η χώρα. Οι τράπεζες δεν είχαν κόκκινα δάνεια.

Οι καταθέσεις εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς μετά το 2015. Οι δύο ανακεφαλαιοποιήσεις  της περιόδου 2010-2014 δεν έγιναν ποτέ.

Όλα όσα έζησαν οι Έλληνες πολίτες με τα μνημόνια και την τρόικα ήταν ψευδαίσθηση.

Αυτή η εντυπωσιακή διαστρέβλωση της πραγματικότητας εκδηλώθηκε σήμερα προκλητικά στην συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων που είχε ως θέμα την αύξηση κεφαλαίου της  Τράπεζας Πειραιώς.

Επιπλέον τα στελέχη του ΤΧΣ, υπερθεμάτισαν για την αναγκαιότητα της πλουσιοπάροχης προικοδότησης ύψους τριών δισ. της Τράπεζας Πειραιώς , με χρήματα του δημοσίου, αλλά και για την απόσυρση του Δημοσίου από το ΤΧΣ και την ολοσχερή εκχώρηση των τραπεζών στους ιδιώτες.

Οι μεθοδεύσεις αυτές που συνιστούν επανάληψη της χρεωκοπίας του 2010, δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές από τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com