«Μαθαίνουμε για την Υγεία» – Διαδικτυακό επιμορφωτικό πρόγραμμα

0

Ξεκινά σήμερα Σάββατο 27 Μαρτίου, ο 2ος κύκλος του διαδικτυακού Επιμορφωτικού Προγράμματος «Μαθαίνουμε για την Υγεία» με τίτλο «Ενημέρωση & Δικαιώματα» που θα ολοκληρωθεί σε δύο συναντήσεις (27 Μαρτίου και 3 Απριλίου).

To Επιμορφωτικό πρόγραμμα τριών κύκλων συντονίζουν το «Πανεπιστήμιο των Πολιτών» του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με την Ομοσπονδία φορέων Αποκατάστασης και Ψυχικής Υγείας ΑΡΓΩ, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Λάρισας, το Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας και το Κέντρο Συστημικής Θεραπείας.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ανάδειξη του ολιστικού τρόπου αντίληψης για την υγεία του ατόμου, της οικογένειας και του πληθυσμού μέσα από την παροχή επιστημονικά τεκμηριωμένων πληροφοριών, με τρόπο εύληπτο, κατανοητό και συμμετοχικό.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας, σε εμπλεκόμενους/ες με την φροντίδα υγείας και στο γενικό πληθυσμό του Δήμου Λαρισαίων.

Την ευθύνη για την υλοποίηση του προγράμματος έχει το τμήμα Δια βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών δράσεων του Δήμου Λαρισαίων. Το διαδικτυακό πρόγραμμα «Μαθαίνουμε για την Υγεία» εντάσσεται στις δράσεις για την προώθηση της φιλοσοφίας της δια βίου μάθησης στο πλαίσιο της «Λάρισα – Πόλη που Μαθαίνει».

Με την ολοκλήρωση του 2ου Κύκλου Μάθησης θα ακολουθήσει και 3ος Κύκλος με τίτλο «Υγιείς Πόλεις και Υγιείς πολίτες» τον Απρίλιο 2021.

Η συμμετοχή σε ένα Κύκλο δεν αποκλείει τη συμμετοχή του στους επόμενους.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2410680249, 2410680250 (Τμήμα Δια Βίου Μάθησης)

E-mail: learning-city@larissa.gov.gr

webpage: https://learninglarissa2016.wordpress.com/ptp_page1/

Facebook: Larissa Learning City- Η Πόλη που Μαθαίνει

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com