ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Δείγμα ακροδεξιάς αντίληψης η επίθεση Χρυσοχοΐδη στην Εφημερίδα των Συντακτών

0

Στις αποκαλύψεις της ΕφΣυν για τα βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ αλλά και την απάντηση-επίθεση στη συνεταιριστική εφημερίδα από τον υπ. ΠροΠο αναφέρεται το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης «επέλεξε να στοχοποιήσει την εφημερίδα και την ελευθερία του Τύπου δίνοντας άλλο ένα δείγμα ακροδεξιάς αντίληψης και αυταρχισμού».

«Εχθές δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών μια αποκαλυπτική συνέντευξη 21χρονου πολίτη που συνελήφθη στα γεγονότα της Νέας Σμύρνης. Ο νεαρός Άρης Παπαζαχαρουδάκης κατήγγειλε με λεπτομέρειες τον πολύωρο βασανισμό του μέσα στη ΓΑΔΑ από δεκάδες αστυνομικούς και υποστήριξε ότι όχι μόνο δεν του επέτρεψαν να μιλήσει επί δύο ολόκληρες ημέρες με τον δικηγόρο του, αλλά ούτε καν με την οικογένειά του», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, και επισημαίνει:

«Ο κ. Χρυσοχοΐδης αντί να απαντήσει επί της ουσίας στα συγκλονιστικά που καταγγέλθηκαν στράφηκε κατά της Εφημερίδας των Συντακτών. Επέλεξε με αυτόν τον τρόπο να στοχοποιήσει την εφημερίδα και την ελευθερία του Τύπου δίνοντας άλλο ένα δείγμα ακροδεξιάς αντίληψης και αυταρχισμού».

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com