ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Όσα συμβαίνουν στο Ευρωκοινοβούλιο είναι η κορυφή του παγόβουνου της στάσης της κυβέρνησης

0

«Αναρωτιόμαστε αν είναι τυχαίο που ολοένα και περισσότερο η Ελλάδα μοιάζει με χώρα του Βίσεγκραντ, όπου κυβερνούν κυβερνήσεις της ακραίας Δεξιάς», τονίζει στο σχόλιό του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σχετικά με το «άδειασμα» Κυμπουρόπουλου από την ΝΔ, αλλά και την ψήφο Ζαγοράκη κατά των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σχολίασε το «άδειασμα» της ΝΔ απέναντι στον Στ. Κυμπουρόπουλο σχετικά με την ψήφο του Ευρωβουλευτή κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση, αλλά και την ψήφο Ζαγοράκη κατά των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Ειδικότερα, αναφέρει:

«Ο κ. Κυμπουρόπουλος ψήφισε κατά των αμβλώσεων και μετά την κατακραυγή η ΝΔ αναγκάστηκε να τον αδειάσει. Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Ζαγοράκης είχε ψηφίσει κατά των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και μετά την κατακραυγή πήγε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Αυτά που συμβαίνουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου της στάσης της κυβέρνησης απέναντι στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Αναρωτιόμαστε αν είναι τυχαίο που ολοένα και περισσότερο η Ελλάδα μοιάζει με χώρα του Βίσεγκραντ, όπου κυβερνούν κυβερνήσεις της ακραίας Δεξιάς».

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com