ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανίκανοι να προστατέψουν τους πολίτες – Οι χειρισμοί τους είναι εγκληματικοί

0

«Στο σχεδιασμό τους αντί επίταξης προβλέπουν μόνο «δωράκια» στους κλινικάρχες, όπως τα διπλά νοσηλεία για τις ελάχιστες κλίνες που διαθέτουν και αποσπασμένους γιατρούς από τα Δημόσια νοσοκομεία», τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε ανακοίνωσή του

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την κατάσταση που επικρατεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας:

«Το ΕΣΥ έχει φτάσει στα όρια της κατάρρευσης, δεκάδες συμπολίτες μας χάνουν καθημερινά τη ζωή τους, εκατοντάδες βρίσκονται διασωληνωμένοι, αρκετοί από αυτούς εκτός ΜΕΘ και ο κ. Μητσοτάκης αντί να εφαρμόσει σχέδιο έκτακτης ανάγκης και να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές, όπως συνεχώς του ζητάμε, απλά συζητά με τους επιτελείς του πώς θα «συνεργαστεί περαιτέρω» με τους ιδιώτες.

Δυστυχώς, στο σχεδιασμό τους αντί επίταξης προβλέπουν μόνο «δωράκια» στους κλινικάρχες, όπως τα διπλά νοσήλεια για τις ελάχιστες κλίνες που διαθέτουν και αποσπασμένους γιατρούς από τα Δημόσια νοσοκομεία. Ανίκανοι να προστατέψουν τους πολίτες και ικανοί μόνο για να προστατέψουν τα συμφέροντα των κλινικαρχών φίλων τους. Οι χειρισμοί τους έχουν πάψει να είναι μόνο επικίνδυνοι. Είναι εγκληματικοί».

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com