«Ο Μητσοτάκης κορωνογλέντι στην Ικαρία, ο Γεωργιάδης βαφτίσια και οι συνεργάτες του Αρκουμανέα γλέντι την Τσικνοπέμπτη»

0

«Μάλλον τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν για όλους εκτός από τον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε σκωπτική ανακοίνωσή του μετά και την τελευταία αποκάλυψη ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης βάφτισε παιδί σε εκκλησία παρά τις απαγορεύσεις

«Ο κ. Γεωργιάδης σήμερα τα ρίχνει στον κ. Χαρδαλιά για την “ειδική άδεια για βάπτιση” που παρουσίασε για να δικαιολογήσει την καταστρατήγηση των περιοριστικών μέτρων. Την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου δήλωσε σήμερα πως “πρώτη φορά ακούω για ειδική άδεια για βάφτιση. Ούτε στην ΚΥΑ υπάρχει κάτι τέτοιο, ούτε έχουμε ενημερωθεί για κάτι τέτοιο”», τονίζει σε ανακοίνωσή του το μεσημέρι της Τρίτης ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και επισημαίνει:

«Περιμένουμε από τον κ. Γεωργιάδη και τον κ. Χαρδαλιά να συνεννοηθούν και να μας πουν:

– Πόσες αντίστοιχες ειδικές άδειες για βαπτίσεις έχουν εκδοθεί τους τελευταίους πέντε μήνες από την ΓΓΠΠ εν μέσω λοκντάουν;

– Ποιος είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης που κατατέθηκε στην ΓΓΠΠ και ποιος αυτός της ειδικής άδειας που επικαλείται ο κ. Γεωργιάδης.

Ο κ. Μητσοτάκης κάνει κορονογλέντι στην Ικαρία και ποδηλατάδες στην Πάρνηθα, ο κ. Γεωργιάδης βαφτίσια και οι συνεργάτες του κ. Αρκουμανέα γλέντι την Τσικνοπέμπτη. Μάλλον τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν για όλους εκτός από τον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του».

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com