Άδωνις Γεωργιάδης: 4+1 παραβάσεις του νόμου για να γίνει νονός

0

Δυστυχώς δεν είναι για γέλια το νέο περιστατικό παραβίασης των απαγορευτικών μέτρων του lockdown από στέλεχος της κυβέρνησης

Ο Άδωνης Γεωργιάδης, που κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες και τους επιρρίπτει την ευθύνη για την έκρηξη των κρουσμάτων. Ο ίδιος που είπε ότι με δόλο ο ΣΥΡΙΖΑ μεταδίδει τον κορωνοϊό ως βιολογικό όπλο για να παραμείνει η χώρα σε καραντίνα, είναι ένα ακόμα κυβερνητικό στέλεχος που παραβίασε το νόμο και μάλιστα για να γίνει νονός.
Ο υπουργός Ανάπτυξης και όσοι συμμετείχαν στη
βάπτιση παραβίασαν τα απαγορευτικά μέτρα χωρίς εκ του νόμου να τους δίνεται η δυνατότητα για κατ’ εξαίρεση τέλεση του μυστηρίου.

Και συγκεκριμένα:

1] Ισχυρίζεται ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι η οικογένεια που θα βάπτιζε το παιδάκι πήρε ειδική άδεια. Μόνο που ο νόμος για τα απαγορευτικά μέτρα για τον κορωνοϊό δεν προβλέπει κάτι τέτοιο. Οι ειδικές άδειες για εξαίρεση από τα απαγορευτικά μέτρα δεν μπορούν να δίνονται εάν δεν προβλέπονται από το νόμο με συγκεκριμένες διαδικασίες.

2] Ο υπουργός Ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα την ειδική άδεια υπογεγραμμένη από τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας. Σε αυτό το χαρτί, το οποίο δεν είναι πρωτοκολλημένο, δεν γίνεται αναφορά σε καμιά διάταξη νόμου στην οποία στηρίζεται η εξαίρεση από την απαγόρευση της τέλεσης του μυστηρίου της βάπτισης. Μάλιστα, ως αιτία εμφανίζεται ο προγραμματισμός της βάπτισης πριν από την επιβολή του σκληρού lockdown!

3] Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν παρουσίασε, όμως, καμιά ειδική άδεια που να δίνει στον ίδιο τη δυνατότητα να παραστεί στο μυστήριο ως νονός. Άρα ο ίδιος δεν είχε εξαιρεθεί από τα απαγορευτικά μέτρα κατά του κορωνοϊού έτσι ώστε να μπορεί να γίνει νονός.

4] Ο υπουργός Ανάπτυξης οφείλει να απαντήσει με ποιον κωδικό sms πήγε στο ιερό ναό του Διονυσίου του Αρεοπαγίτου (και όχι «Αεροπαγίτου» όπως αναγράφεται στην «ειδική άδεια») για να γίνει νονός. Με δεδομένο ότι δεν προβλέπεται κωδικός για βάπτιση θα πρέπει να μας πει εάν έστειλε sms για την μετακίνησή του και με ποιο κωδικό. Να σημειωθεί ότι δεν μπορεί να επικαλεστεί την βουλευτική του ιδιότητα γιατί στον συνάδελφό του βουλευτή της ΝΔ Μίλτο Χρυσομάλλη πρόσφατα επιβλήθηκε πρόστιμο γιατί εντοπίστηκε από κλιμάκιο αστυνομικών σε λόμπι ξενοδοχείου στο Κολωνάκι. Τον κ. Χρυσομάλλη άδειασε, μάλιστα, η κυβερνητική εκπρόσωπος.

5] Σοβαρό θέμα έχει ανακύψει και για τους ιερείς του ιερού ναού του Διονυσίου Αρεοπαγίτου, οι οποίοι θα πρέπει επίσης να απαντήσουν εάν μετά την προσκόμιση της «ειδικής άδειας» για κατ’ εξαίρεση τέλεση της βάπτισης, πήραν άδεια για να τελέσουν το μυστήριο καθώς απαγορεύεται από τα περιοριστικά μέτρα για τη διάδοση του κορωνοϊού που ισχύουν στην Αττική.

ΠΗΓΗ: avgi.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com