Έκκληση για μάρτυρες από την αδελφή του θύματος τροχαίου έξω από τη Βουλή

0

Δημόσια έκκληση για να βρεθούν μάρτυρες του τραγικού δυστυχήματος το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από τη βουλή που έχει δημιουργήσει αρκετά ερωτήματα και πολλές διαμαρτυρίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αδελφή του θύματος, μιλώντας στη ROSA δήλωσε ότι η οικογένεια αναζητά αυτόπτες μάρτυρες, ενημερώνοντας ότι ένας άνθρωπος που ήταν μπροστά στο συμβάν ήρθε σε επαφή μαζί τους και ενημέρωσε ήδη ότι θα βοηθήσει σε ό,τι χρειαστούν.

«Ο αδερφός μου είναι εγκεφαλικά νεκρός. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Αποφασίσαμε με τον άλλο αδερφό μου και τους γονείς μας να προχωρήσουμε σε δωρεά των οργάνων του Ιάσονα. Περιμένουμε τις τελικές εξετάσεις σήμερα από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού. Αναζητάμε αυτόπτες μάρτυρες. Ένας άνθρωπος που ήταν χθες μπροστά στο συμβάν ήρθε και μας βρήκε στο νοσοκομείο. Ήταν κοντά μας και μας είπε ο άνθρωπος ότι θα μας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστούμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφ.Συν.» ο άτυχος 23χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μυδρίαση και υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργείο εξαιτίας πολύ μεγάλου αιματώματος στον εγκέφαλο.

Το περιστατικό πέρασε στα ψιλά της ειδησεογραφίας την Παρασκευή, όμως σύντομα άρχισε μια μεγάλη συζήτηση στα social media και ακούστηκαν πολλές φωνές διαμαρτυρίας για να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση του άτυχου 23χρονου.

Την Κυριακή, η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε μέσω facebook ότι το υπηρεσιακό όχημα είναι της ασφάλειάς της, ενώ σήμερα εξέδωσε ανακοίνωση και τη Τροχαία.

ΠΗΓΗ: efsyn.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com