Νίκος Παπαϊωάννου: Εκτός σειράς εμβολιάστηκε ο πρύτανης που κάλεσε τα ΜΑΤ στο ΑΠΘ

0

Νοσοκομειακοί γιατροί επιβεβαιώνουν τον εμβολιασμό εκτός σειράς του Νίκου Παπαϊωάννου, κάνοντας λόγο για πρόκληση

Δεν έχουν τέλους οι ρουσφετολογικοί εμβολιασμοί από στελέχη της ΝΔ καθώς αποκαλύπτεται ότι ο πρύτανης του ΑΠΘ και γαλάζιο στέλεχος στη Θεσσαλονίκη, Νίκος Παπαϊωάννου εμβολιάστηκε εκτός σειράς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Παπαϊωάννου, όπως αποκάλυψε ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ Γιάννης Μυλόπουλος, ενώ γνώριζε ότι η κατάληψη της Πρυτανείας από τους φοιτητές θα έληγε το πρωί της επόμενης ημέρας, εντούτοις κάλεσε τα ΜΑΤ για να στηθεί το σόου του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του documentonews.gr, ο πρύτανης του ΑΠΘ, φέρεται να εμβολιάστηκε στις 11 Ιανουαρίου του 2021. Συγκεκριμένα, από τα στοιχεία προκύπτει πως εκείνη την ημέρα εμβολιάστηκε πρόσωπο με το όνομα «Νικόλαος Παπαϊωάννου του Γεωργίου», ο οποίος εμφανιζόταν ως παθολόγος. Το εν λόγω πρόσωπο έχει γεννηθεί στις 15/5/1963. Την ίδια ημέρα δηλαδή που έχει γεννηθεί και ο πρύτανης του ΑΠΘ, όπως προκύπτει από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Δηλαδή έχουν ένα πρόσωπο με το ίδιο όνομα, επίθετο, πατρώνυμο και ημερομηνία γέννησης. Επίσης ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου που το εν λόγω πρόσωπο δήλωσε κατά τον εμβολιασμό του και αναγράφεται στην καρτέλα είναι καταχωρημένος στο όνομα «Πρύτανης Θεσσαλονίκης» ενώ και ο δεύτερος αριθμός είναι του σπιτιού του στη περιοχή Πεύκα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, νοσοκομειακοί γιατροί επιβεβαιώνουν το γεγονός, τονίζοντας πως είναι προκλητικό να βλέπουν τον πρύτανη του πανεπιστημίου να εμβολιάζεται, προσπερνώντας τους υγειονομικούς που δίνουν καθημερινά τη μάχη στο ΕΣΥ και παίρνοντας τη σειρά ανθρώπων που είχαν πραγματικά ανάγκη το εμβόλιο καθώς ανήκαν στις ηλικιακές ομάδες υψηλού κινδύνου.

Επίσης όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, ο πρύτανης είναι καθηγητής κτηνιατρικής και όχι Ιατρικής, οπότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τον εμβολιασμό του. Ωστόσο φαίνεται πως ο πρύτανης ξεπέρασε και αυτό το εμπόδιο καθώς στην καρτέλα εμβολιασμού, όπως προαναφέρθηκε, εμφανιζόταν ως «παθολόγος».

Σε επικοινωνία που είχε το documentonews.gr με τον πρύτανη, αυτός αρχικά αρνήθηκε πως έχει εμβολιαστεί, ενώ σε δεύτερη επικοινωνία δεν θέλησε να μιλήσει.

Δώρα Αυγέρη: Να παραιτηθεί ο Νίκος Παπαϊωάννου

Την παραίτηση του πρύτανη του ΑΠΘ ζητά η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Δώρα Αυγέρη.

«Εμβολιασμός εκτός σειράς; Ισχύει κύριε πρύτανη του ΑΠΘ; Αν ναι, οφείλετε μαζί με τη συγνώμη να υποβάλετε και την παραίτησή σας» σημειώνει η Δώρα Αυγέρη η οποία μαζί με άλλους βουλευτές και στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχαν βρεθεί στο ΑΠΘ για να αποτρέψουν την εισβολή λίγες ημέρες νωρίτερα.

ΠΗΓΗ: avgi.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com