«Απαγορεύεται να διαμαρτύρονται οι πολίτες από τα μπαλκόνια» μας λέει τώρα η Μαρία Σπυράκη

0

Πρωτοφανής δήλωση από την ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που έπαθε αλλεργία με τις αποδοκιμασίες των αστυνομικών από τους πολίτες

Σε μια απαράδεκτη δήλωση που δείχνει, όμως, την αντίληψη περί δημοκρατίας και ελευθερίας του λόγου προχώρησε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πάλαι ποτέ δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη.

Ευθέως δήλωσε, σε συνέντευξή της στο Kontra, ότι απαγορεύεται να διαμαρτύρονται οι πολίτες από τα μπαλκόνια, με αφορμή τις σφοδρές αποδοκιμασίες των κατοίκων της Νέας Σμύρνης στους αστυνομικούς που έκαναν επέλαση στους δρόμους ξυλοκοπώντας και τρομοκρατώντας.

Η Μαρία Σπυράκη άφησε ενεούς τους πάντες, μιλώντας σε ιδιαίτερα έντονο ύφος και βγάζοντας από το μυαλό της νέο νόμο και νέα ήθη στο πλαίσιο της αποθέωσης της αστυνομικής αυθαιρεσίας και της κυβερνητικής αντίληψης για επικράτηση της καταστολής.

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ, φαίνεται ότι όπως και όλη η κυβέρνηση έχουν ενοχληθεί σφόδρα από την κοινωνική αντίδραση κατά του κυβερνητικού δόγματος της αστυνομικής αυθαιρεσίας με πρόσχημα την πανδημία και δεν μπορεί να χωρέσει το μυαλό τους ότι οι πολίτες στις δημοκρατίες μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους ελεύθερα και δημόσια.
Και η αποδοκιμασία είναι όσο κι αν δεν το αντέχει η Μαρία Σπυράκη έκφραση γνώμης.

ΠΗΓΗ: avgi.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com