ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Είμαστε αντιμέτωποι με μια κυβέρνηση που δεν ξέρει τι της γίνεται

0

Ανακοίνωση του γρ. Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις εξαγγελίες Γεωργιάδη περί ανοίγματος της αγοράς, στις οποίες έβαλε φρένο σήμερα η κυβέρνηση διά της Αρ. Πελώνη: «Είμαστε όλοι αντιμέτωποι με μία κυβέρνηση ασυνεννοησίας που δεν ξέρει τι της γίνεται».

Στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας και το άδειασμα Γεωργιάδη από την Αρ. Πελώνη, τονίζεται:

Χθες ο κ. Γεωργιάδης, παρακάμπτοντας τους επιστήμονες και ενώ όλοι ανέμεναν έκρηξη κρουσμάτων, προανήγγειλε άνοιγμα της αγοράς μέσα στο Μάρτιο.
Σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος αδειάζει για πολλοστή φορά τον Υπουργό Ανάπτυξης.

Δεν φθάνει που η χώρα βρίσκεται πάλι στο σημείο μηδέν της πανδημίας, με το ΕΣΥ στο κόκκινο και την οικονομία σε κατάρρευση.

Δεν φθάνει που η κυβέρνηση κάνει εδώ και έναν χρόνο τα ίδια λάθη και τίποτα επί της ουσίας για τις μεγάλες εστίες υπερμετάδοσης.

Δεν φτάνει που οι πολίτες, οι εργαζόμενοι και οι καταστηματάρχες είναι σε απόγνωση, αντιμέτωποι με προβλήματα επιβίωσης και χωρίς ουσιαστική οικονομική στήριξη μετά από το μεγαλύτερο και πιο αποτυχημένο λοκντάουν της Ευρώπης.

Δυστυχώς, είμαστε όλοι αντιμέτωποι και με μία κυβέρνηση ασυνεννοησίας που δεν ξέρει τι της γίνεται.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com