Μουσείο Σιτηρών και Αλεύρων: ιστορίες από την καραντίνα… σε άσπρο και μαύρο χαρτί!

0

Το Μουσείο Σιτηρών και Αλεύρων προτείνει μία πρωτότυπη δραστηριότητα για μικρούς και μεγάλους στο πλαίσιο της πανδημίας, με σκοπό να αποτυπωθούν οι καθημερινές εμπειρίες του εγκλεισμού μ’ έναν εναλλακτικό τρόπο.

Εμπνευσμένοι από τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες της έκθεσης, προτείνεται σε όλους να αποτυπώσουν κάτι που θα ήθελαν να θυμούνται από τη δύσκολη αυτή περίοδο, μία αγαπημένη δραστηριότητα, ένα παιχνίδι, ένα αντικείμενο, ακόμα και λέξεις, με άσπρο και μαύρο χαρτί.

Σε μαύρο χαρτί σχεδιάζει κανείς τη δική του “ιστορία”, την κόβει και στη συνέχεια κολλάει το μαύρο σχέδιο πάνω σε άσπρο χαρτί.

Μέσα από ένα σύντομο βίντεο με τίτλο “Ιστορίες σε άσπρο-μαύρο” παρουσιάζεται η ιδέα της κατασκευής με οπτικοακουστικό τρόπο. Το βίντεο προβάλλεται στη σελίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών και στη σελίδα του Μουσείου Σιτηρών και Αλεύρων στο Facebook.

https://www.facebook.com/LarissaCulture/videos/275166517530401

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν τις φωτογραφίες με τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) και μπορούν να είναι μεμονωμένα άτομα, σχολικές ομάδες, τάξεις φροντιστηρίων κλπ.

Οι φωτογραφίες θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: mouseiomylou@larissa.gov.gr ή με μήνυμα στη σελίδα του Μουσείου στο Facebook: Μουσείο Σιτηρών και Αλεύρων.

Πληροφορίες: Μουσείο Σιτηρών και Αλεύρων, Μύλος του Παππά., τηλ.2410 530083, Τρίτη-Παρασκευή 10:00-13:00.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com