ΔΕΥΑΛ: Συνεχείς οι έλεγχοι για την καταλληλότητα του νερού

0

Από τη ΔΕΥΑΛ ανακοινώνονται τα εξής:

Μετά από ερωτήσεις συμπολιτών, διευκρινίζεται για άλλη μια φορά, ότι μετά την αποκατάσταση του προβλήματος της θολότητας και τους απαραίτητους ελέγχους, το νερό είναι κατάλληλο για όλες τις χρήσεις, συνεπώς και για πόση.

Η ΔΕΥΑΛ από την πρώτη στιγμή μετά την πρόσφατη σεισμική δραστηριότητα πραγματοποιεί στα πιστοποιημένα εργαστήριά της, συνεχείς δειγματοληψίες και ελέγχους στο νερό του δικτύου ύδρευσης, τόσο της πόλης της Λάρισας όσο και όλων των οικισμών, που υδρεύονται από την ΔΕΥΑΛ.

Παρακαλούνται οι πολίτες αν παρατηρήσουν οποιοδήποτε πρόβλημα θολότητας στο νερό που καταναλώνουν να ειδοποιήσουν την ΔΕΥΑΛ στο τηλέφωνο 2410.687242 η στο mail: info@deyal.gr

Σε Κουτσόχερο και Κάστρο

Ειδικά για τους οικισμούς Κουτσόχερο και Κάστρο οι αναλύσεις έδειξαν ότι η ποιότητα του νερού δεν είναι σύμφωνη με την νομοθεσία και για τον λόγο αυτό, δεν επιτρέπεται η χρήση του για ανθρώπινη κατανάλωση. Η παρακολούθηση του νερού στις περιοχές αυτές είναι συνεχής και όταν αποκατασταθεί η ποιότητα θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση. Μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος ποιότητας στους παραπάνω οικισμούς θα γίνεται από τη ΔΕΥΑΛ διανομή εμφιαλωμένου νερού.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com