Η Άννα Βαγενά με τον Αλέξη Τσίπρα στο Δαμάσι Τυρνάβου και στο Μεσοχώρι Ελασσόνας

0

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα συνόδευσε σήμερα, Σάββατο 6/03/21, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λάρισας Άννα Βαγενά κατά την επίσκεψή του στις σεισμοπαθείς περιοχές στο Δαμάσι Τυρνάβου και το Μεσοχώρι Ελασσόνας, περιοχές που βρέθηκαν κοντά στο επίκεντρο του σεισμού που έπληξε τον νομό μας και που υπέστησαν τις μεγαλύτερες ζημιές.

Ο Αλέξης Τσίπρας, η Άννα Βαγενά και το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους συνομίλησαν με τους σεισμόπληκτους κατοίκους, άκουσαν τα προβλήματα και είδαν από κοντά τις ζημιές που άφησε πίσω του ο σεισμός. Τόνισαν δε επανειλημμένα πως το σημαντικότερο όλων είναι ότι δεν χάθηκαν ανθρώπινες ζωές και δεσμεύτηκαν πως ως αντιπολίτευση θα σταθούν δίπλα στους κατοίκους, φέρνοντας στη Βουλή τα αιτήματά τους, προκειμένου όλο οι σεισμόπληκτοι να έχουν την απαραίτητη στήριξη της Πολιτείας στη δύσκολη αυτή στιγμή.

Η Άννα Βαγενά στο Μεσοχώρι με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Δήμαρχο Ελασσόνας, κ. Νίκο Γάτσα, συνομιλούν με κάτοικο της περιοχής, 6.03.21

Στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη στο Δημαρχείο Ελασσόνας, κατά την οποία ο Δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Νίκος Γάτσας, και ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Χωροταξικού Σχεδιασμού, κ. Δημήτρης Καρανίκας, αναφέρθηκαν στις εκτεταμένες ζημιές σε υποδομές, δρόμους και γέφυρες σε περιοχές του δήμου, ενώ επισήμαναν ότι αυτή τη στιγμή δέκα σχολεία σε όλο τον νομό έχουν κριθεί ακατάλληλα προς χρήση.

Η Άννα Βαγενά στο Δαμάσι με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Δήμαρχο Τυρνάβου, κ. Γιάννη Κόκουρα, συνομιλούν με τον ιερέα της περιοχής, 6.03.21

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως η σημερινή παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις σεισμόπληκτες περιοχές έχει δύο έννοιες. Η μία είναι συμβολική, για να εκφράσουμε δηλαδή τη στήριξη και την αλληλεγγύη μας στους πληγέντες και η δεύτερη είναι πρακτική, για να ασκηθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πίεση προς την κυβέρνηση, προκειμένου αυτή να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και να φροντίσει για την άμεση καταβολή του οικονομικού επιδόματος των 600 ευρώ και για την αποκατάσταση των ζημιών, τόσο σε κατοικίες όσο και σε δημόσιες υποδομές.

Η Άννα Βαγενά μπροστά σε σπίτι που έχει καταρρεύσει στο Δαμάσι Τυρνάβου, 6.03.21

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com