Απίστευτη λαθροχειρία της ΕΡΤ που χρέωσε στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ το πανό «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη»

0

Το βίντεο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης. «Τα βγάζουν τα λεφτά τους σε ξεφτίλα και με το παραπάνω» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Σωτήρης Αλεξίου, γραμματέας Κ.Σ. Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: «Ιδού η πραγματική εικόνα του πανό της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ»

Σε μία χυδαία προβοκάτσια ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προχώρησε η ΕΡΤ στο κεντρικό δελτίο της και ανέδειξε με θέμα της η ηλεκτρονική ιστοσελίδα της «Αυγής».

Η ΕΡΤ έφτασε στο σημείο να χρεώσει το πανό «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη» της «συνέλευσης αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα» στη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Ντόρα Μπακογιάννη με άρθρο της στα “Νέα” απευθύνει δριμύ κατηγορώ κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το πανό της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σε πορεία συμπαράστασης στον Δημήτρη Κουφοντίνα» σημειώνεται στο σπικάζ και στα πλάνα παρουσιάζεται το επίμαχο πανό.

Άξιος ο μισθός του προέδρου της ΕΡΤ και πρώην συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνου Ζούλα.

ΣΥΡΙΖΑ: Τα βγάζουν τα λεφτά τους σε ξεφτίλα και με το παραπάνω

«Κάθε μέρα που περνάει ο κ. Ζούλας, ο κ. Καφαράκης και ο κ. Τρουπής καταγράφουν νέο ρεκόρ αθλιότητας και χυδαίας γκεμπελικής προπαγάνδας» απαντάει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως σημειώνει, «σήμερα στο δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης χρέωσαν στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ το γνωστό πανό υπέρ του τρομοκράτη Κουφοντίνα. Τα βγάζουν τα λεφτά τους σε ξεφτίλα και με το παραπάνω, δεν την πήραν τσάμπα την αύξηση από τον κ. Μητσοτάκη».

Σωτήρης Αλεξίου, γραμματέας Κ.Σ. Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: «Ιδού η πραγματική εικόνα του πανό της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ»

Σχετικά, ο γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε μέσω ανάρτησής του, «δείχνοντας» παράλληλα και τον Κωνσταντίνο Ζούλα, το πρόσωπο στο οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αναθέσει την ευθύνη της ΕΡΤ. Ένα πόστο που υπενθυμίζουμε, υπάγεται πλέον στην ευθύνη του γραφείου του πρωθυπουργού.

Το σχόλιο του Σωτήρη Αλεξίου αναφέρει:

«Επειδή στην ΕΡΤ Α.Ε. δεν κάνουν πλέον δημοσιογραφία, αλλά προπαγάνδα, διασπείροντας fake news παραθέτω την πραγματική εικόνα του πανό της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη του απεργού πείνας που ζητά την εφαρμογή του νόμου της ΝΔ.
Δεν είναι μόνο η ΕΡΤ που διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, αλλά και άλλα ΜΜΕ και βουλευτές της ΝΔ, αποδεικνύοντας με τον πιο ανάγλυφο τρόπο πως χρησιμοποιούν μια ανθρώπινη ζωή για να οξύνουν την πολιτική σύγκρουση.
Άξιος ο μισθός σας κύριε Konstantinos Zoulas που έχετε κάνει τη δημόσια τηλεόραση εργαλείο χειραγώγησης της κοινωνίας και δηλητηρίασης του πολιτικού διαλόγου».

ΠΗΓΗ: left.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com