Σε Δαμάσι και Μεσοχώρι περιόδευσε ο Νίκος Παππάς

0

Ο Τομεάρχης και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ζήτησε την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων, τη λύση στο πρόβλημα της στέγασης και τον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό των σεισμόπληκτων

Στις πληγείσες από τον ισχυρό χθεσινό σεισμό κοινότητες Δαμασίου και Μεσοχωρίου, των Δήμων Τυρνάβου και Ελασσόνας, αντίστοιχα, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο τομεάρχης Υποδομών και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς, επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος.

Τον κ. Παππά, συνόδευαν ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Μίλτος Χατζηγιαννάκης, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Βασίλης Κόκκαλης και τοπικά στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο Νίκος Παππάς ενημερώθηκε για την κατάσταση με τους άστεγους από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πληγέντες που βρίσκονταν στο χώρο του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Δαμασίου και μένουν πλέον σε σκηνές.

Σε σύντομες δηλώσεις του ο Νίκος Παππάς τόνισε ότι πρέπει να δοθούν άμεσα οι αποζημιώσεις στους πληγέντες, τόσο το αρχικό ποσό των 600 ευρώ, όσο και το ποσό των 5.000 ευρώ για την αντικατάσταση της οικοσκευής, αλλά και οι αποζημιώσεις για τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί.

Ανέφερε επίσης ότι θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να λυθεί το πρόβλημα στέγασης που αφορά συνολικά 2.000 κατοίκους των πληγεισών περιοχών και στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό κατά προτεραιότητα όλοι οι κάτοικοι του Δαμασίου και του Μεσοχωρίου.

Ο κ. Παππάς επισκέφτηκε επιπλέον τόσο το κατεστραμμένο δημοτικό σχολείο Δαμασίου, όπως και σπίτια του χωριού τα οποία έχουν υποστεί ζημιές, καθώς και την κατεστραμμένη εκκλησία στο Μεσοχώρι.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com