Λάσπη και τυμβωρυχία αντί απαντήσεων από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη (βίντεο)

0

Θράσος, ύβρεις, αλλά και μια χυδαία απόπειρα συμψηφισμού των προφανών ευθυνών του για τη διαχείριση των συνεπειών της κακοκαιρίας με την πυρκαγιά στο Μάτι περιείχε η συνέντευξη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου. ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Χρυσοχοΐδης βρίσκεται σε πανικό και το δείχνει

Σχολιάζοντας την ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στην οποία του καταλογίζουν ότι το κλείσιμο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας έγινε προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του παραχωρησιούχου, ο Μ. Χρυσοχοΐδης έφτασε στο σημείο να κάνει λόγο για «γελοίο ισχυρισμό», ενώ δεν δίστασε να επιδοθεί στη χυδαία τακτική της τυμβωρυχίας.

Συγκεκριμένα, ο Μ. Χρυσοχοΐδης είπε πως ο ισχυρισμός των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που κατέθεσαν τη συγκεκριμένη ερώτηση είναι «έωλος, ψευδής και γελοίος πολιτικά», ενώ πρόσθεσε πως έγινε κατόπιν εισηγήσεων των αρμόδιων υπηρεσιών. Επιπλέον, δεν δίστασε να πει, συγκρίνοντας τα… ασύγκριτα, δηλαδή την πυρκαγιά του Ματιού με τη «Μήδεια» που ήταν γνωστό ότι θα συμβεί τουλάχιστον 10μέρες νωρίτερα και άρα, υποτίθεται, ο κρατικός μηχανισμός είχε προετοιμαστεί, πως ο ίδιος είχε ως μέριμνα τις ανθρώπινες ζωές.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης ισχυρίστηκε ακόμα πως τα έκανε όλα καλά, ενώ έφτασε στο σημείο να πει, ούτε λίγο ούτε πολύ, πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν δικαιούνται να ομιλούν καθώς «έκαψαν 100 ανθρώπους στο Μάτι».

Δείτε το βίντεο:

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Χρυσοχοΐδης βρίσκεται σε πανικό και το δείχνει

«Ο κ. Χρυσοχοΐδης βρίσκεται σε πανικό και το δείχνει. Δεν του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., αλλά η πρωτόγνωρη ανικανότητα του ιδίου και της κυβέρνησης, που οδήγησε 250.000 οικογένειες να μείνουν δίχως ρεύμα, που χώρισε για δυο ημέρες την Ελλάδα στα δυο, αφού έκλεισε την Εθνική Οδό, που άφησε χιλιάδες εργαζόμενους να περιμένουν μάταια το τρένο για τη δουλειά τους, αφού έκλεισε τον ΗΣΑΠ», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε ανακοίνωσή του και επισημαίνει:.

«Αφού λοιπόν δεν αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει μια συγνώμη για όλα αυτά, επιλέγει το δρόμο της χυδαιότητας.

Να του θυμίσουμε λοιπόν ότι ο Γενικός του Γραμματέας σήμερα, ο κος Τσουβάλας, ήταν επικεφαλής της αστυνομίας στο Μάτι.

Αυτός δηλαδή που είχε την επιτελική ευθύνη για την απόφαση διακοπής της κυκλοφορίας στη κεντρική αρτηρία και την παράκαμψη σε στενούς αδιέξοδους δρόμους που οδήγησε σε τραγωδία.

Και για αυτό ακριβώς αποπέμφθηκε τις επόμενες μέρες από τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά αναβαθμίστηκε ένα χρόνο αργότερα από τη κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αλλά η χυδαιότητα του κου Χρυσοχοΐδη δεν μας ξαφνιάζει. Όσο πιο καταγέλαστοι θα γίνονται στον ελληνικό λαό με την ανικανότητά τους, τόσο πιο χυδαίοι θα γίνονται στα κανάλια».

N. Φίλης: Πανικόβλητος από τις αποκαλύψεις

Σε δήλωσή του ο Ν. Φίλης τονίζει: «Πανικόβλητος από τις αποκαλύψεις για τις ευθύνες του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη καταφεύγει στον κυνισμό και τη χυδαιότητα. Αντί να απολογηθεί για την πρωτοφανή ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών και το κόψιμο της Ελλάδας στα δύο και αντί να απαντήσει στην ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την «προστασία» που παρείχε στην κοινοπραξία εκμετάλλευσης της Ε.Ο.  δήλωσε προ ολίγου ότι… είναι υπερήφανος και θα έκανε το ίδιο ξανά, επειδή «στην Αττική οι άνθρωποι δεν ξέρουν από χιόνια»! Ακόμα χειρότερα, προχώρησε σε πολιτική τυμβωρυχία, αξιοποιώντας την τραγωδία στο Μάτι: «Αυτοί που ρωτούν αυτό το πράγμα, ας αναρωτηθούν τι κάνανε στο Μάτι, που κάψανε 100 ανθρώπους (…) Τους κάψανε από τη διάλυση των υπηρεσιών και την ανυπαρξία ηγεσίας πολιτικής και φυσικής εκείνη τη μέρα», είπε. Μην την ψάχνει μακριά τη φυσική ηγεσία, ο κ. Χρυσοχοΐδης. Να του θυμίσω ότι ο τότε αρχηγός ΕΛΑΣ είχε αποστρατευτεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά την τραγωδία αλλά προσλήφθηκε γενικός γραμματέας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από τον ίδιο και τον κ. Μητσοτάκη τον Ιούλιο 2019.

»Έχει πιο χαμηλό σκαλοπάτι η πολιτική για τον πρώην Γ.Γ. του ΠΑΣΟΚ και νυν υπουργό Αστυνομίας της ΝΔ;»

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com