Χωρίς μέτρα προστασίας το φαγοπότι του πρωθυπουργού στην Ικαρία – Έντονες αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

0

Προκλητικές εικόνες του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κουστωδίας του να συντρώγουν χωρίς μάσκες και αποστάσεις έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – «Επικίνδυνος και ανεύθυνο αλαζόνα», χαρακτηρίζει τον Πρωθυπουργό ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ν. Ηλιόπουλος

Φωτογραφία, που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείχνει το μπαλκόνι της οικίας του βουλευτή Σάμου της ΝΔ, Χριστόδουλου Στεφανάδη γεμάτο με κόσμο και με στρωμένα τραπέζια, ενόσω βρίσκεται εκεί ο πρωθυπουργός.

Κανείς δεν κρατά αποστάσεις, ούτε φορά μάσκα.

Κάτω από το σπίτι είναι μάλιστα πλήθος αστυνομικοί και φρουροί, ενώ στο τραπέζι που ουδείς κρατά αποστάσεις φαίνεται να συμμετέχουν και ένστολοι, αναφέρει η «Αυγή».

(Βίντεο – ντοκουμέντο του news247.gr από το φαγοπότι του Πρωθυπουργού στην Ικαρία)

Αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

Η ΕΡΤ μόλις τώρα έκανε το πρωτοφανές: Διάβασε στο δελτίο ειδήσεων την ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για το κορωνοπάρτι του κ. Μητσοτάκη με 50 άτομα στην Ικαρία, χωρίς να παίξει ούτε μισό πλάνο από το βίντεο και τις φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.

Αν νομίζουν πως θα γλιτώσουν έτσι τον κ. Μητσοτάκη από τη χλεύη των πολιτών που υπομένουν τα περιοριστικά μέτρα είναι γελασμένοι.

Ο κ. Ζούλας οφείλει να καταλάβει πως πλέον δεν είναι διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κ. Μητσοτάκη αλλά πρόεδρος της Δημόσιας τηλεόρασης

Νάσος Ηλιόπουλος: Ένας επικίνδυνος και ανεύθυνος αλαζόνας

Ο άνθρωπος που ένα χρόνο τώρα κουνάει το δάκτυλο στους πολίτες για την ατομική ευθύνη, χωρίς να αναλαμβάνει καμία ευθύνη ο ίδιος, σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο.

Η προκλητική παραβίαση κάθε υγειονομικού μέτρου, στο κορονο-πάρτι της Ικαρίας, προκαλεί οργή.
Την ημέρα που η κοινωνία στενάζει από τον κυβερνητικό ανορθολογισμό του άνοιξε-κλείσε και και της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 6μμ ο κ. Μητσοτάκης έδειξε ποιος πραγματικά είναι:
Ένας επικίνδυνος και ανεύθυνος αλαζόνας.

Ο Χρήστος Σπίρτζης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, ρωτά αν αληθεύει η καταγγελία και ζητά να μάθει ποιές ποινές θα επιβληθούν.

ΠΗΓΗ: left.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com